Auton vuokraus toimipisteestä Cape Town

 

Suosituin kohteessa Cape Town

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Cape Town alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Cape Town

Osoite

Entrance at 2 Old Marine Drive CMH Jaguar Land Rover Dealer, 8001 Cape Town, Etelä-Afrikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 17:00
La - Su
08:00 - 13:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 13:00

Palvelumme toimipisteessä Cape Town

Koe koko Kapkaupunki Sixtin vuokra-autolla

Koe koko Kapkaupunki Sixtin vuokra-autolla

Etelä-Afrikka ihmeellisine ja eksoottisine luontoineen tulee tutuksi, kun valitset autonvuokrauksen Sixtiltä Kapkaupungissa. Aivan Kapkaupungin keskustassa Castle Streetin ja Loop Streetin kulmassa sijaitseva Sixt Autovuokraamo Kapkaupunki tarjoaa käyttöösi monipuolisen valikoiman ajoneuvoja, joista uusimmat ovat keskimäärin vain muutamien kuukausien ikäisiä. Matka vuokra-autolla Kapkaupungissa sujuu mutkattomasti, kun teet varauksesi etukäteen Sixtin verkkosivuilla tai puhelimitse. Voit luottaa osaavaan ja avuliaaseen henkilökuntaamme, joka valitsee sinulle parhaiten tarpeitasi vastaavan vuokra-auton mallistostamme, sillä emme valitettavasti voi luvata käyttöösi tiettyä automerkkiä. Voit kuitenkin vaikuttaa siihen, mistä kategoriasta saat haluamasi vuokra-auton, ja Kapkaupungin toimipisteessämme näihin lukeutuvat sekä henkilöautot, farmarit, maasturit että urheilu- ja avoautot. Avaimet käteen saatuasi voit noutaa vuokra-autosi. Autonvuokraus Kapkaupungissa onkin oivallinen valinta olitpa sitten lomalla perheen parissa, työmatkalla tai elämäsi seikkailulla Nordkappista Kapkapunkiin.
Sixtin palveluilla saat enemmän irti autonvuokrauksesta

Sixtin palveluilla saat enemmän irti autonvuokrauksesta

Kansainvälisesti tunnettu Sixt on rakentanut tunnettua brändiään jo yli vuosisadan ajan. Yli 105 maassa toimiva Sixt on alkujaan saksalainen perheyritys, joka perustettiin vuonna 1912. Nykyisin Sixt tunnetaan kaikkialla maailmassa sekä monipuolisista palveluistaan että laadukkaasta autokalustosta, jonka uusimmat vuokra-autot ovat keskimäärin kolmen kuukauden ikäisiä. Koko perhe matkustaa mukavasti Sixtin vuokra-autolla, siitä pitävät huolen monet lisäturvaa ja mukavuutta tuovat palvelut, joita voit halutessasi lisätä vuokrapakettiisi. Valitse esimerkiksi lisäturvaa tuovia vakuutuksia, lasten turvaistuin tai turvakaukalo, tai vaikkapa kätevä GPS-navigaattori, joka ohjaa sinut perille määränpäähäsi, olipa kyseessä sitten maisemien ihailumatka Pöytävuorelle tai huikea safari Etelä-Afrikan savanneilla. Voit myös lisätä vuokrapakettiin useita lisäkuljettajia, mukaan lukien alle 25-vuotiaat kuljettajat. Tutustu sääntöihin ja ehtoihin nettisivuillamme. Pidemmillä reissuilla kannattaa myös huomioida ja hyödyntää rajattoman kilometrimäärän tarjouksemme. Tervetuloa varaamaan vuokra-auto elämäsi elämysmatkalle Sixtiltä!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Cape Town

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Cape Town?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Cape Town sinun on oltava vähintään 23-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Cape Town.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Cape Town?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Cape Town

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Cape Town?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Cape Town?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Cape Town

Näytä lisää