Auton vuokraus toimipisteestä Rondebosch

 

Ohjeet toimipisteeseen Rondebosch

Osoite

88 Belvedere Rd,Colstein Terr. Unit E Colstein Terrace, 7474 Cape Town, Etelä-Afrikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 17:00
La
08:00 - 13:00

Palvelumme toimipisteessä Rondebosch

Sixtin vuokra-auto tuo matkalle vapautta liikkua

Sixtin vuokra-auto tuo matkalle vapautta liikkua

Etelä-Afrikan yksi pääkaupungeista Kapkaupunki tulee kätevämmin tutuksi valitessasi autonvuokrauksen Rondeboschissa Sixtin kautta. Toimipisteemme sijaitsee Rondeboschin itäisessä osassa. Löydät meidät läheltä Claremontin rautatieasemaa, josta kävellen saavut helpoiten perille seuraamalla M24-tietä ja kääntymällä siitä Belvedere Roadille. Sixt Autovuokraamo Rondebosch on aivan St. Stpehensin kirkkoa vastapäätä. Monipuolinen autovalikoimamme takaa sen, että jokaiselle löytyy sopiva vuokra-auto Rondeboschin toimipisteestämme. Autonvuokraus Rondeboschissa on vaivatonta, kun teet varauksesi verkkosivuillamme tai puhelimitse. Voit valita haluamasi kategorian, esimerkiksi henkilöautot ja farmarit, urheiluautot ja avoautot tai maasturit. Tämän jälkeen osaava henkilökuntamme valikoi toiveittesi mukaisesti ajoneuvon vapaana olevasta kalustostamme. Valitettavasti emme voi luvata tiettyä automerkkiä. Etelä-Afrikan eksoottiset maisemat tulevat tutuksi tutustuessasi Kapkaupungin nähtävyyksiin oman aikataulusi tuomalla vapaudella.
Sixt Autovuokraamojen palvelut lähellä sinua

Sixt Autovuokraamojen palvelut lähellä sinua

Kansainvälisesti tunnettu Sixt tuo autonvuokrauksen lähelle sinua. Verkkosivumme palvelee 24/7, ja halutessasi voit myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse. Ystävällinen ja osaava henkilökuntamme palvelee sinua vastaten kaikkiin kysymyksiisi. Saksassa vuonna 1912 perustettu Sixt on perheyritys, joka on reilun vuosisadan aikana rakentanut vahvaa imagoaan yhtenä Euroopan autovuokraamojen markkinajohtajista. Meidät tunnetaan sekä korkeatasoisesta asiakaspalvelusta että laadukkaasta autovalikoimasta. Uusimmat vuokra-automme ovatkin vain keskimäärin kolme kuukautta vanhoja. Lisäksi palveluihimme kuuluu koko joukko erilaisia mukavuutta ja turvaa lisääviä hyötyjä. Voit esimerkiksi valita vuokrapakettiisi koko perheen mukavuutta lisäävän lasten turvaistuimen tai vaikkapa GPS-navigaattorin, jonka avulla matkanteko sujuu mutkattomammin. Palveluihimme kuuluu myös mahdollisuus lisätä useita kuljettajia vuokrapakettiin, mukaan lukien alle 25-vuotiaat kuljettajat. Kannattaa myös hyödyntää rajattoman kilometrimäärän tarjous etenkin pidemmillä matkoilla, ja Etelä-Afrikassa kätevä ja hyödyllinen lisäpalvelu on valmiiksi maksetut tietullit. Tutustu tarkemmin sääntöihin ja ehtoihin verkkosivuillamme!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Rondebosch

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Rondebosch.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Rondebosch?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Rondebosch?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Rondebosch syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 8 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)
Palautuksen jälkeen
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Rondebosch

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Rondebosch?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Rondebosch

Näytä lisää