Auton vuokraus toimipisteestä Stellenbosch

 

Ohjeet toimipisteeseen Stellenbosch

Osoite

55 Dorp Street, 7600 Stellenbosch, Etelä-Afrikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 17:00
La
08:00 - 13:00

Palvelumme toimipisteessä Stellenbosch

Koe Kapkaupungin kiinnostavimmat kohteet Sixtin vuokra-autolla

Koe Kapkaupungin kiinnostavimmat kohteet Sixtin vuokra-autolla

Tutustu yhteen Etelä-Afrikan kolmesta pääkaupungista valitsemalla autonvuokraus Sixtiltä Stellenboschissa. Löydät Sixt Autovuokraamo Stellenboschin helpoiten nousemalla junaan ja jäämällä pois Stellenboschin asemalla, josta matka jatkuu kävellen muutama sata metriä pitkin Dorp Streetiä. Autonvuokraus Stellenboschissa on vieläkin vaivattomampaa, kun teet varauksesi etukäteen verkkosivuillamme tai otat yhteyttä puhelimitse. Ystävällinen ja osaava henkilökuntamme valitsee sinulle toiveidesi mukaisen vuokra-auton vapaana olevasta autokalustostamme. Valittavanasi on henkilöautoja ja farmareita sekä urheilu- ja avoautoja. Emme kuitenkaan valitettavasti ota vastaan varauksia tietyistä automerkeistä, mutta voit vaikuttaa valitsemalla haluamasi kategorian. Vuokra-auto Stellenboschissa on erinomainen tapa tutustua sekä Kapkaupungin urbaaniin ympäristöön että ympäröivän maaseudun luonnonmaisemiin. Sixtin palvelut tuovat matkallesi mukavuutta ja vapautta, jonka avulla Kapkaupungin ja koko Etelä-Afrikan kiinnostavimmat kohteet ovat aivan tavoitettavissasi.
Sixt Autovuokraamojen kattavat palvelut tuovat mukavuutta matkallesi

Sixt Autovuokraamojen kattavat palvelut tuovat mukavuutta matkallesi

Kansainvälisesti tunnettu Sixt kuuluu ehdottomasti eurooppalaiseen kärkikastiin, mitä autovalikoiman korkeaan laatuun tulee, sillä tuoreimmat vuokra-automme ovat vain keskimäärin kolmen kuukauden ikäisiä. Saksassa vuonna 1912 perustettu Sixt onkin reilun sadan vuoden ajan rakentanut vahvaa imagoaan luotettavan ja osaavan asiakaspalvelun ja korkealaatuisen autokaluston pohjalle. Nykyisin toimipisteitämme löytyy jo yli 105 maasta. Yhä useammat asiakkaat valitsevat Sixtin sen monipuolisten ja kattavien palveluiden takia. Vuokrapakettiin on mahdollista valita muun muassa useita lisäkuljettajia, alle 25-vuotiaat kuljettajat mukaan lukien. Tämän lisäksi voit tuoda perheellesi lisää turvaa ja mukavuutta esimerkiksi erilaisten vakuutusten sekä lasten turvaistuinten myötä. Etelä-Afrikassa kannattaa hyödyntää valmiiksi maksettujen tietullien mahdollisuus, ja pidemmillä matkoilla kätevä valinta on rajattoman kilometrimäärän vaihtoehto. Voit tutustua tarkemmin koko palveluiden kirjoon sekä autmallistoomme verkkosivuillamme. Kun valitset Sixtin, valitset elämäsi matkan elämyksineen!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Stellenbosch

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Stellenbosch.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Stellenbosch?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Stellenbosch?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Stellenbosch syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 11 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Palautuksen jälkeen
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Stellenbosch

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Stellenbosch?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Stellenbosch

Näytä lisää