Auton vuokraus toimipisteestä Durban Umhlanga Ridge

 

Ohjeet toimipisteeseen Durban Umhlanga Ridge

Osoite

6 Sunset Crescent Umhlanga Ridge, 4000 Umhlanga, Etelä-Afrikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 17:00
La
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Durban Umhlanga Ridge

Sixt tarjoaa avaimet onnistuneeseen matkaan Etelä-Afrikassa

Sixt tarjoaa avaimet onnistuneeseen matkaan Etelä-Afrikassa

Aloita matkasi vuokraamalla auto Sixt Autovuokraamo Durban Umhlanga Ridgesta. Miltä kuulostaisi safari omalla maasturilla, vaivaton työmatka luotettavalla henkilöautolla tai perheloma tilavalla farmariautolla? Sixtiltä löydät markkinoiden suosituimpien autovalmistajien viimeisimmät mallit. Durban Umhala Ridgen palvelupisteemme sijaitsee uudessa, jatkuvasti kehittyvässä kaupunginosassa, hieman keskustasta koilliseen. Suositussa lomakohteessa on upeat merimaisemat ja kaikki palvelut lähellä. King Shakan kansainväliseltä lentokentältä on matkaa vain puoli tuntia taksilla. Durbanin keskustasta automatka kestää noin 15-20 minuuttia. Durbanin ympäristö ja Etelä-Afrikka laajemmin on täynnä nähtävää ja koettavaa. Parhaiten pääset nauttimaan matkastasi Sixtin vuokra-autolla. Työmatkalla ollessasi sinun ei tarvitse huolehtia välimatkoista tai tiukasta aikataulusta. Lisää tietoa autonvuokrauksesta Durban Umhlanga Ridgessa sekä tarkemmat vuokrausehdot Etelä-Afrikassa löydät verkkosivuiltamme. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme viikon jokaisena päivänä. Me autamme sinua tekemään matkastasi onnistuneen!
Helppoa ja sujuvaa autonvuokrausta Durbanissa

Helppoa ja sujuvaa autonvuokrausta Durbanissa

Verkkosivuillamme voit selata Durban Umhlanga Ridgen autovuokraamomme kattavaa autovalikoimaa, ja valita tarpeisiisi sopivan vuokra-auton. Varauksen tekeminen onnistuu muutamalla klikkauksella. Suunnitteletko kiertomatkaa vuoristoisissa maisemissa? Jykevä Fordin pickup-maasturilla tai Nissanin citymaasturilla pääset vaivattomasti ja turvallisesti perille. Jos olet vierailemassa ystävien luona, valitse tyylikäs sedan esimerkiksi Mercedes-Benzilta tai Toyotalta. Saavu liiketapaamisiin tyylillä vuokraamalla premium-luokan vuokra-auto Durban Umhlanga Ridgen autovuokraamostamme. Otathan huomioon, että saat valitsemasi autokategorian, mutta valitettavasti emme voi luvata tiettyä mallia. Tiesitkö, että voit veloituksetta tehdä muutoksia tai perua varauksesi, kun maksat vasta noudettaessa? Sixtin kattavilla lisäpalveluilla voit myös tehdä autonvuokrauksesta Durbanissa omannäköisesi. Jos ajamista on runsaasti, kannattaa jakaa urakka yhden tai useamman lisäkuljettajan kanssa. GPS-navigaattori puolestaan auttaa löytämään kauneimmat rannat ja upeimmat näköalapaikat. Sähköisen tunnisteen ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia tullimaksuista.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Durban Umhlanga Ridge

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Durban Umhlanga Ridge.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Durban Umhlanga Ridge?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Durban Umhlanga Ridge?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Durban Umhlanga Ridge syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 2 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(4,5)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Durban Umhlanga Ridge

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Durban Umhlanga Ridge?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Durban Umhlanga Ridge

Näytä lisää