Auton vuokraus toimipisteestä Durban

 

Ohjeet toimipisteeseen Durban

Osoite

206 Dr Pixley KaSeme Street 1st Floor CMH Building, 4001 Durban, Etelä-Afrikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 18:00
La
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Durban

Sixt Autovuokraamo Durban tarjoaa laadukkaita vuokra-autoja erilaisiin tarpeisiin

Sixt Autovuokraamo Durban tarjoaa laadukkaita vuokra-autoja erilaisiin tarpeisiin

Jos suunnittelet kiertomatkaa Etelä-Afrikassa, ota suunnaksi Sixt Autovuokraamo Durban. Toimipisteemme sijaitsee keskuskadulla lähellä rantaa, kauppoja ja ravintoloita, joten sinne on helppo löytää. Mikäli saavut kaupunkiin lentäen King Shakan kansainväliselle lentoasemalle, suosittelemme ottamaan taksin keskustaan. Matka kestää noin 45 minuuttia. Läheisimmät juna-asemat ovat puolestaan Berea ja Durbanin rautatieasema, joista matkaa on kävellen noin 20 minuuttia ja taksilla vielä vähemmän. Durbanin autovuokraamostamme on myös hyvät yhteydet eri valtateihin, jos saavut Durbaniin autolla tai suunnitelmissasi on lähteä tutkimusmatkalle. Kaupungin ympäristö tarjoaa upeita rantoja, uskomattomia luonnonmaisemia ja mielenkiintoisia kyliä ja kaupunkeja. Vuokra-autolla liikut vapaasti oman aikataulusi mukaan. Onko matkasuunnitelmasi vielä kesken? Ei huolta. Varaa vuokra-auto Durbanista jo tänään, mutta maksa vasta noudettaessa, niin voit tehdä muutoksia tai peruuttaa varauksen veloituksetta! Me Sixtillä autamme sinut matkaan nopeasti ja turvallisesti.
Kun otat Durbanissa vuokra-auton Sixtiltä, saat enemmän irti matkastasi

Kun otat Durbanissa vuokra-auton Sixtiltä, saat enemmän irti matkastasi

Durbanin autovuokraamossamme on laaja valikoima laadukkaita vuokra-autoja tunnetuilta valmistajilta. Esimerkiksi Nissanin tai Fordin luotettavalla maasturilla ajat huoletta tiellä kuin tiellä vuoristomaisemissa ja rannikolla. Matkat työtapaamisten välillä hoituvat sujuvasti taloudellisella sedanilla. Miltä kuulostaisi BMW:n luksusauto kaupunkiajeluun? Mikäli mukana on lapsia, farmarimalli on hyvä valinta. Muista valita lastenistuin varauksen yhteydessä. Valikoimastamme löytyy myös minibusseja isommalle ryhmälle. Huomioithan tehdessäsi varausta, että se koskee valitsemaasi autoluokkaa, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Kun valitset autonvuokrauksen Durbanissa Sixtiltä, saat vapaat kilometrit ja kolariturvan. Voit myös räätälöidä vuokra-auton erilaisilla lisäpalveluilla. Esimerkiksi GPS-navigaattori ja sähköinen tunniste tullimaksuja varten helpottavat ajamista. Tarkemmat vuokrausehdot ja mahdolliset lisäkulut näet varaussivulla. Tee varaus kätevästi verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme. Mikäli sinulla on kysyttävää autonvuokrauksesta Durbanissa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Palvelemme viikon jokaisena päivänä!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Durban

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Durban.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Durban?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Durban?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Durban syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 4 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Durban

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Durban?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Durban

Näytä lisää