Autonvuokraus
East London Lentoasema
Piilota
Etelä-Afrikka // East London // East London Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus East London Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 66 Settlers Way, Greenfields
  5247 East London ZA +27-112309999
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ELS
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 18:30
la.08:00 - 18:00
su.08:00 - 19:00
Juhlapyhä08:00 - 18:00
 
 

Jos haluat uuden vuokra-auton allesi, tule Sixt Autovuokraamoon East Londonin lentoasemalla. Voit valita autokalustostamme itsellesi sopivan vuokra-auton, olitpa sitten yksin tai porukan kanssa liikkeellä. Kompaktin viistoperämallin ratissa kapeakin kuja tuntuu tilavalta. Jos tilaa tarvitaan vuokra-auton sisäpuolella, perhekokoluokan sedan tai farmari on oiva valinta. Maastureissa ja minibusseissa on tilaa jopa kymmenen hengen seurueelle. Otathan huomioon, että varatessasi vuokra-autoa voit valita itsellesi autokategorian, sen sijaan tiettyä mallia tai merkkiä emme voi taata. Sixt Autovuokraamon palvelupisteen löydät parhaiten, kun seuraat saapuvien matkustajien terminaalissa olevia opasteita.

Sixt palvelee sinua joustavasti East Londonin lentoasemalla (ELS)

Etelä-Afrikan kaakkoisrannikolla sijaitsevan pienehkön lentoaseman kautta kulkee vuosittain reilut puoli miljoonaa matkustajaa. Kenttä on kaupungin eteläreunalla kymmenen kilometrin ajomatkan päässä ydinkeskustasta. Matkan hurauttaa noin kahdessakymmenessä minuutissa. Kymmenen kilometrin päässä lentoasemalta on keskustassa sijaitseva toinen toimipisteemme. Molemmat pisteet ovat avoinna viikon jokaisena päivänä. Muista valita vuokra-autoosi East Londonin lentoasemalla sinua hyödyttävät lisäpalvelut. Vakuutuksen edulliset lisäoptiot kolari-, lasi- ja rengasturva tuovat lisäturvaa kilometreihin. Vuokra-autoon saa nimettyä varakuljettajan ja vuokrattua GPS-navigaattorin. Lapsiperheiden autonvuokraukseen East Londonin lentoasemalla on tarjolla vauvan turvakaukalo ja erikokoisia lasten turvaistuimia. Tutustu monipuoliseen autokalustoon ja kilpailukykyisiin hintoihin verkkosivullamme.

Ota ilo irti autonvuokrauksesta East Londonin lentoasemalta

East London on vajaan 300 000 asukkaan kaupunki Etelä-Afrikan kaakkoisrannikolla. Buffalo- ja Nahoonjokien välissä sijaitseva kaupunki on perustettu 1800-luvun loppupuolella. Buffalojoen pohjoisrannan tuntumassa oleva kaupungin eläintarha on kiinnostava retkikohde eläinten ystäville. Nähtävää riittää krokotiileistä ja tiikereistä värikkäisiin papukaijoihin asti. Ydinkeskustan käyntipaikoista voi antaa vinkkinä kaupunginmuseon sekä kartanomaisessa rakennuksessa sijaitsevan Ann Bryantin taidemuseon. Rannan tuntumassa oleva meriakvaario on myös perheen pienimpien mieleen. Meren otuksia on nähtävillä pingviineistä lähtien. Jos myrkyllisemmät eläimet kiinnostavat, parinkymmenen kilometrin ajomatkan päässä on Python Park. Käärmeet, krokotiilit, hämähäkit ja liskot ovat paikan vetonauloja. Lännen suunnassa reilun puolen tunnin matkan päässä on Calgaryn liikennemuseo, joka on erikoistunut erilaisiin vanhan ajan hevos-, aasi- ja muulivetoisiin kulkupeleihin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 18:30
la.08:00 - 18:00
su.08:00 - 19:00
Juhlapyhä08:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste East London Lentoasema ELS 66 Settlers Way, Greenfields 5247 East London -33.035000, 27.821111 +27-112309999

Sixt-toimipiste East London Lentoasema ELS

66 Settlers Way, Greenfields
5247 East London
 
Puhelinnro +27-112309999

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service