Auton vuokraus toimipisteestä East London Lentoasema

 

Suosituin kohteessa East London Lentoasema

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä East London Lentoasema alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen East London Lentoasema

Osoite

66 Settlers Way, Greenfields, 5247 East London, Etelä-Afrikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 18:30
La
08:00 - 18:00
Su
08:00 - 19:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä East London Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Jos haluat uuden vuokra-auton allesi, tule Sixt Autovuokraamoon East Londonin lentoasemalla. Voit valita autokalustostamme itsellesi sopivan vuokra-auton, olitpa sitten yksin tai porukan kanssa liikkeellä. Kompaktin viistoperämallin ratissa kapeakin kuja tuntuu tilavalta. Jos tilaa tarvitaan vuokra-auton sisäpuolella, perhekokoluokan sedan tai farmari on oiva valinta. Maastureissa ja minibusseissa on tilaa jopa kymmenen hengen seurueelle. Otathan huomioon, että varatessasi vuokra-autoa voit valita itsellesi autokategorian, sen sijaan tiettyä mallia tai merkkiä emme voi taata. Sixt Autovuokraamon palvelupisteen löydät parhaiten, kun seuraat saapuvien matkustajien terminaalissa olevia opasteita.
Sixt palvelee sinua joustavasti East Londonin lentoasemalla (ELS)

Sixt palvelee sinua joustavasti East Londonin lentoasemalla (ELS)

Etelä-Afrikan kaakkoisrannikolla sijaitsevan pienehkön lentoaseman kautta kulkee vuosittain reilut puoli miljoonaa matkustajaa. Kenttä on kaupungin eteläreunalla kymmenen kilometrin ajomatkan päässä ydinkeskustasta. Matkan hurauttaa noin kahdessakymmenessä minuutissa. Kymmenen kilometrin päässä lentoasemalta on keskustassa sijaitseva toinen toimipisteemme. Molemmat pisteet ovat avoinna viikon jokaisena päivänä. Muista valita vuokra-autoosi East Londonin lentoasemalla sinua hyödyttävät lisäpalvelut. Vakuutuksen edulliset lisäoptiot kolari-, lasi- ja rengasturva tuovat lisäturvaa kilometreihin. Vuokra-autoon saa nimettyä varakuljettajan ja vuokrattua GPS-navigaattorin. Lapsiperheiden autonvuokraukseen East Londonin lentoasemalla on tarjolla vauvan turvakaukalo ja erikokoisia lasten turvaistuimia. Tutustu monipuoliseen autokalustoon ja kilpailukykyisiin hintoihin verkkosivullamme.
Ota ilo irti autonvuokrauksesta East Londonin lentoasemalta

Ota ilo irti autonvuokrauksesta East Londonin lentoasemalta

East London on vajaan 300 000 asukkaan kaupunki Etelä-Afrikan kaakkoisrannikolla. Buffalo- ja Nahoonjokien välissä sijaitseva kaupunki on perustettu 1800-luvun loppupuolella. Buffalojoen pohjoisrannan tuntumassa oleva kaupungin eläintarha on kiinnostava retkikohde eläinten ystäville. Nähtävää riittää krokotiileistä ja tiikereistä värikkäisiin papukaijoihin asti. Ydinkeskustan käyntipaikoista voi antaa vinkkinä kaupunginmuseon sekä kartanomaisessa rakennuksessa sijaitsevan Ann Bryantin taidemuseon. Rannan tuntumassa oleva meriakvaario on myös perheen pienimpien mieleen. Meren otuksia on nähtävillä pingviineistä lähtien. Jos myrkyllisemmät eläimet kiinnostavat, parinkymmenen kilometrin ajomatkan päässä on Python Park. Käärmeet, krokotiilit, hämähäkit ja liskot ovat paikan vetonauloja. Lännen suunnassa reilun puolen tunnin matkan päässä on Calgaryn liikennemuseo, joka on erikoistunut erilaisiin vanhan ajan hevos-, aasi- ja muulivetoisiin kulkupeleihin.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä East London Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä East London Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä East London Lentoasema sinun on oltava vähintään 23-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä East London Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä East London Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,0
Perustuu 12 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä East London Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä East London Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä East London Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to East London Lentoasema

Näytä lisää