Auton vuokraus toimipisteestä East London/Delivery Service

 

Ohjeet toimipisteeseen East London/Delivery Service

Osoite

Delivery Service, 5201 East London, Etelä-Afrikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 18:30
La
08:00 - 18:00
Su
08:00 - 19:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä East London/Delivery Service

Autonvuokraus East Londonissa ei voisi olla helpompaa!

Autonvuokraus East Londonissa ei voisi olla helpompaa!

Sixt Autovuokraamo East London Delivery Service tarjoaa joustavaa autonvuokrausta kilpailukykyiseen hintaan. Valitse mieleisesi vuokra-auto laajasta valikoimastamme, ilmoita haluamasi osoite East Londonin alueella ja me toimitamme vuokra-auton perille! Voit tehdä varauksen helposti verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme. Mikäli suunnitelmasi muuttuvat, voit maksutta tehdä muutoksia tai perua koko varauksen. Valitse tällöin maksu vasta noudettaessa. East London Delivery Service -autovuokraamomme palvelee viikon jokaisena päivänä, joten voit lähteä matkaan silloin, kun sinulle sopii. Autonvuokraus Etelä-Afrikassa kannattaa, sillä kauneimmat luonnonpuistot, jännittävät safarit ja salaiset hiekkarannat jäävät muuten näkemättä. Syrjäisemmillä reiteillä nelivetomaasturi on usein välttämätön, henkilöauto tai farmari sopii mainiosti maanteillä ja kaupungeissa ajamiseen. Sixtin uudet ja turvalliset vuokra-autot, hyödylliset lisäpalvelut ja ystävällinen henkilökunta tekevät vuokra-autoilusta helppoa ja mielekästä!
East London Delivery Servicen autonvuokrauspalvelu pelastaa työ- ja lomamatkan

East London Delivery Servicen autonvuokrauspalvelu pelastaa työ- ja lomamatkan

Houkutteleeko retkeily ainutlaatuisissa luonnonmaisemissa? Farmariauto on tilavuutensa ansiosta erinomainen telttailuun ja retkeilyyn. Oletko kiireisellä työmatkalla? Saavu kokoukseen ajoissa ja tyylillä Mercedes-Benzin tai BMW:n premium-luokan sedanilla. Tai pakkaa huopa ja piknik-eväät Nissanin takakonttiin ja vietä ihana päivä rannalla perheen ja ystävien kanssa. Voit varata autokategorian, mutta valitettavasti emme voi luvata tiettyä mallia. Kun valitset Sixtin vuokra-auton East London Delivery Servicen kautta, saat enemmän kuin hyvin varustellun auton. Vapaat ajokilometrit ja kolariturva sisältyvät vuokran perushintaan. Näiden lisäksi voit tehdä matkastasi mukavamman Sixtin erilaisilla lisäpalveluilla. GPS-navigaattorin avulla löydät perille kohteeseen ja lisäkuljettajan kanssa voit jakaa ajamisen. Karista turhat murheet pois ottamalla lisäturva tuulilasille ja renkaille. Muista myös turvata pikkulapset sopivalla lastenistuimella. Alle 25-vuotiaat voivat vuokrata auton Sixtiltä, mutta huomioi, että Etelä-Afrikassa kuljettajan tulee olla vähintään 23-vuotias.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä East London/Delivery Service

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä East London/Delivery Service.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä East London/Delivery Service?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä East London/Delivery Service?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä East London/Delivery Service syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä East London/Delivery Service

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä East London/Delivery Service?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to East London/Delivery Service

Näytä lisää