Autonvuokraus
George Lentoasema
Piilota
Etelä-Afrikka // George // George Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus George Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Old Grootbrakrivier Road
  6530 George ZA +27-112309999
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: GRJ
Aukioloajat
ma. - pe.06:00 - 19:00
la.08:00 - 18:00
su.08:00 - 19:00
Juhlapyhä08:00 - 15:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Georgen lentoasemalla palvelee sinua niin arkena kuin pyhänäkin. Toimipisteemme on terminaalin välittömässä läheisyydessä viereisessä rakennuksessa. Parhaiten löydät perille opasteiden avulla. Hyvin varusteltu vuokra-autovalikoima tarjoaa vaihtoehdon, tarvitsitpa sitten pientä tai isompaa autoa. Kaupunkimallit ovat näppäriä yksin tai kaksin matkustaville ja suurempaan sedaniin tai farmariin mahtuvat niin lapset kuin matkatavaratkin sen kummemmin sullomatta. Jos tilantarve on vieläkin suurempi, minibusseissa ja maastureissa on kokoa reilummin joka suunnassa. Voit valita autokategorian varatessasi vuokra-autoa, mutta emme voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia.

Georgen Lentoasemalla (GRJ) palvellaan joka päivä

1970-luvulla rakennetun lentokentän toiminta on vilkastunut viime vuosina selvästi. Kenttä sijaitsee kaupungin länsipuolella ja matkaa ydinkeskustaan on kymmenisen kilometriä. Sixt Autovuokraamolla on kaupungissa toinen toimipiste vartin ajomatkan päässä lentokentältä. Kun suunnittelet autonvuokrausta Georgen Lentoasemalta, ota huomioon, että voit palauttaa vuokra-auton myös keskustan pisteeseemme. Autonvuokraukseen Georgen Lentoasemalla on tarjolla monia hyödyllisiä lisäpalveluja. Varakuljettajan nimeäminen onnistuu, samoin GPS-navigaattorin vuokraaminen. Vakuutusturvaa voi laajentaa kolari-, lasi- ja rengasturvan osalta. Perheen takapenkillä voidaan matkustaa turvallisesti, sillä vuokra-autoon Georgen lentoasemalla on saatavana vauvan turvakaukalo ja lasten turvaistuin.

Vuokra-autolla kierrät kätevimmin kiinnostavat paikat

Etelä-Afrikan etelärannikolla sijaitseva reilun 150 000 asukkaan George on suosittu lomailupaikka. Kaupunki on tunnettu puuteollisuudestaan ja tähän sekä muuhun historian havinaan voi parhaiten tutustua ajamalla vuokra-autolla kaupunginmuseoon. Museokierrosta on helppo jatkaa pari kilometriä rannan suuntaan liikennemuseoon, jonka näyttelyt kertovat auto- ja rautatieliikenteen kehityksestä. Kukkien ja puutarhojen ystävien mielikohde lienee keskustan pohjoisosassa oleva kasvitieteellinen puutarha. Luontoa pääsee ihailemaan myös vartin ajomatkan päässä olevalla Groeneweiden retkeilyalueella. Jos jalkojen käyttö laiskottaa, mönkijällä pääsee opastetulle yli 20 kilometrin ajoretkelle. Tarjolla on myös 300 kilometrin yli yön kestävä jättiretki, jonka aikana ehtii nähdä monenlaista. Golf-kärpäsen puremaan tuonee lievitystä tieto, että kaupungissa on useita kokeilemisen arvoisia kenttiä. Vuokra-autolla on mukava käydä merenranta-ajelulla ihailemassa vaikkapa merellistä auringonlaskua. Wildernessin ranta-alue on yksi parhaimmista ajelureiteistä maisemien ja hiekkarantojen ansiosta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.06:00 - 19:00
la.08:00 - 18:00
su.08:00 - 19:00
Juhlapyhä08:00 - 15:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste George Lentoasema GRJ Old Grootbrakrivier Road 6530 George -34.006667, 22.380833 +27-112309999

Sixt-toimipiste George Lentoasema GRJ

Old Grootbrakrivier Road
6530 George
 
Puhelinnro +27-112309999

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service