Auton vuokraus toimipisteestä George Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen George Lentoasema

Osoite

Old Grootbrakrivier Road, 6530 George, Etelä-Afrikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
06:00 - 19:00
La
08:00 - 18:00
Su
08:00 - 19:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 15:00

Palvelumme toimipisteessä George Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Autovuokraamo Georgen lentoasemalla palvelee sinua niin arkena kuin pyhänäkin. Toimipisteemme on terminaalin välittömässä läheisyydessä viereisessä rakennuksessa. Parhaiten löydät perille opasteiden avulla. Hyvin varusteltu vuokra-autovalikoima tarjoaa vaihtoehdon, tarvitsitpa sitten pientä tai isompaa autoa. Kaupunkimallit ovat näppäriä yksin tai kaksin matkustaville ja suurempaan sedaniin tai farmariin mahtuvat niin lapset kuin matkatavaratkin sen kummemmin sullomatta. Jos tilantarve on vieläkin suurempi, minibusseissa ja maastureissa on kokoa reilummin joka suunnassa. Voit valita autokategorian varatessasi vuokra-autoa, mutta emme voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia.
Georgen Lentoasemalla (GRJ) palvellaan joka päivä

Georgen Lentoasemalla (GRJ) palvellaan joka päivä

1970-luvulla rakennetun lentokentän toiminta on vilkastunut viime vuosina selvästi. Kenttä sijaitsee kaupungin länsipuolella ja matkaa ydinkeskustaan on kymmenisen kilometriä. Sixt Autovuokraamolla on kaupungissa toinen toimipiste vartin ajomatkan päässä lentokentältä. Kun suunnittelet autonvuokrausta Georgen Lentoasemalta, ota huomioon, että voit palauttaa vuokra-auton myös keskustan pisteeseemme. Autonvuokraukseen Georgen Lentoasemalla on tarjolla monia hyödyllisiä lisäpalveluja. Varakuljettajan nimeäminen onnistuu, samoin GPS-navigaattorin vuokraaminen. Vakuutusturvaa voi laajentaa kolari-, lasi- ja rengasturvan osalta. Perheen takapenkillä voidaan matkustaa turvallisesti, sillä vuokra-autoon Georgen lentoasemalla on saatavana vauvan turvakaukalo ja lasten turvaistuin.
Vuokra-autolla kierrät kätevimmin kiinnostavat paikat

Vuokra-autolla kierrät kätevimmin kiinnostavat paikat

Etelä-Afrikan etelärannikolla sijaitseva reilun 150 000 asukkaan George on suosittu lomailupaikka. Kaupunki on tunnettu puuteollisuudestaan ja tähän sekä muuhun historian havinaan voi parhaiten tutustua ajamalla vuokra-autolla kaupunginmuseoon. Museokierrosta on helppo jatkaa pari kilometriä rannan suuntaan liikennemuseoon, jonka näyttelyt kertovat auto- ja rautatieliikenteen kehityksestä. Kukkien ja puutarhojen ystävien mielikohde lienee keskustan pohjoisosassa oleva kasvitieteellinen puutarha. Luontoa pääsee ihailemaan myös vartin ajomatkan päässä olevalla Groeneweiden retkeilyalueella. Jos jalkojen käyttö laiskottaa, mönkijällä pääsee opastetulle yli 20 kilometrin ajoretkelle. Tarjolla on myös 300 kilometrin yli yön kestävä jättiretki, jonka aikana ehtii nähdä monenlaista. Golf-kärpäsen puremaan tuonee lievitystä tieto, että kaupungissa on useita kokeilemisen arvoisia kenttiä. Vuokra-autolla on mukava käydä merenranta-ajelulla ihailemassa vaikkapa merellistä auringonlaskua. Wildernessin ranta-alue on yksi parhaimmista ajelureiteistä maisemien ja hiekkarantojen ansiosta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä George Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä George Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä George Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä George Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä George Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä George Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä George Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to George Lentoasema

Näytä lisää