Auton vuokraus toimipisteestä George/Delivery Service

 

Ohjeet toimipisteeseen George/Delivery Service

Osoite

Delivery Service, 6530 George, Etelä-Afrikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 18:00
La
08:00 - 15:00
Su
08:00 - 18:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 15:00

Palvelumme toimipisteessä George/Delivery Service

Nauti Garden Routen maisemista Sixtin vuokra-autolla

Nauti Garden Routen maisemista Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo George Delivery Service huolehtii siitä, että sinä saat keskittyä matkasta nauttimiseen ja maisemien ihailemiseen. Valikoimassamme on ainoastaan uusia ja luotettavia vuokra-autoja tunnetuilta valmistajilta. Toimipisteemme on auki viikon jokaisena päivänä ja Delivery Servicen kautta toimitamme valitsemasi vuokra-auton haluamaasi osoitteeseen kaupungissa. George Delivery Service -autovuokraamomme sijaitsee Garden Routen varrella, joka on yksi suosituimmista ja kauneimmista maisemareiteistä Etelä-Afrikassa. Vuokraamalla auton Sixtiltä pääset nauttimaan upeista merinäköaloista, pitkistä hiekkarannoista, jylhistä kallioista ja lukuisista kulttuurinähtävyyksistä. Pääset keskustasta valtatielle muutamassa minuutissa. Jos saavut tai lähdet kaupungista lentäen, välimatka taittuu autolla 10 minuutissa. Tutustu autokategorioihimme verkkosivuillamme ja tee varaus tulevalle matkallesi. Kun maksat vasta noudon yhteydessä, voit tehdä muutoksia tai tarvittaessa perua varauksen veloituksetta. Heräsikö kysymyksiä autonvuokrauksesta Georgessa? Ota meihin yhteyttä puhelimitse. Sixtin ystävällinen asiakaspalvelu on apunasi joka päivä!
Matka taittuu sujuvasti Sixtin vuokra-autolla Georgesta eteenpäin

Matka taittuu sujuvasti Sixtin vuokra-autolla Georgesta eteenpäin

Hurmaa matkaseura BMW:n virtaviivaisella urheiluautollamme tai nauti merituulesta luksusavoautollamme. Lähde luonnonpuistoihin vaeltamaan Nissanin nelivetomaasturilla. Kierrä nähtävyydet ja viinitilat isommalla porukalla Toyotan minibussilla. Sixt Autonvuokraamo Georgessa tarjoaa monipuolisen valikoiman vuokra-autoja eri tarpeisiin ja eri kokoisille seurueille. Olit sitten työ- tai lomamatkalla, löydät varmasti sopivan vuokra-auton. Otathan kuitenkin huomioon varausta tehdessäsi, että se koskee ainoastaan valitsemaasi autokategoriaa, ei tiettyä mallia. Halutessasi voit parantaa ajoneuvon varustelua ja taata itsellesi mielenrauhan lisäpalveluillamme. GPS-navigaattorin ansiosta pysyt oikealla tiellä ja löydät haluamasi nähtävyydet. Kolariturva sisältyy perusvuokraan, mutta voit turvata tuulilasin ja renkaat ja suoda itsellesi huolettoman matkan. Kun valitset lisäkuljettajan, saat välillä levätä ja keskittyä maisemien ihailuun. Oletko nuori kuljettaja? Sixtillä alle 25-vuotiaat voivat vuokrata auton, mutta huomioi, että Etelä-Afrikassa ikäraja on 23 vuotta. Tarkemmat vuokrausehdot löydät verkkosivuiltamme.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä George/Delivery Service

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä George/Delivery Service.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä George/Delivery Service?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä George/Delivery Service?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä George/Delivery Service syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä George/Delivery Service

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä George/Delivery Service?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to George/Delivery Service

Näytä lisää