Autonvuokraus
Johannesburg Kempton Park
Piilota
Etelä-Afrikka // Johannesburg // Johannesburg Kempton Park
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Johannesburg Kempton Park: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 106 Constantia Road, Pomona
  1620 Johannesburg ZA +27-11-2309940
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: JNBC06
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 17:00
la.08:00 - 13:00
 
 

Vuokraa auto Sixtiltä ja tutustu Johannesburgiin

Olit sitten kauan odotetulla lomalla tai pikaisella työmatkalla, henkilökuntamme Sixt Autovuokraamo Johannesburg Kempton Parkissa auttaa sinua löytämään tarpeisiisi sopivan vuokra-auton. Valittavanasi on uusia ja laadukkaita automalleja markkinoiden suosituilta valmistajilta. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään matkan suunnittelussa ja sopivien lisävarusteiden löytämisessä. Autovuokraamomme Johannesburg Kempton Parkissa sijaitsee O.R. Tambon kansainvälisen lentokentän läheisyydessä. Ajomatka taksilla lentokentältä kestää vain kymmenen minuuttia. Jos saavut Johannesburgin keskustasta taksilla, matka taittuu noin puolessa tunnissa. Palvelupisteemme läheisyydessä on lukuisia hotelleja ja kauppoja, minkä ansiosta se on erinomainen lähtökohta matkalle Johannesburgiin, sen ympäristöön ja pidemmälle kiertomatkalle. Autonvuokraus Johannesburgin Kempton Parkissa kannattaa. Jos olet lomamatkalla, sinua odottaa henkeäsalpaavat vuoristomaisemat ja ainutlaatuiset kohtaamiset safarilla. Liikematkalla ollessasi pääset sujuvasti tapaamisesta toiseen, jolloin aikaa jää vapaa-ajan aktiviteeteillekin. Auton vuokraaminen Sixtiltä mahdollistaa tehokkaan työmatkan ja ikimuistoisen lomamatkan Etelä-Afrikan pääkaupungissa ja sen ympäristössä.

Autonvuokraus Johannesburg Kempton Parkissa on sujuvaa valitessasi Sixtin

Verkkosivuillamme voit rauhassa tutustua monipuoliseen autovalikoimaamme. Valitse mieleisesi vuokra-auto ja tarvittavat lisäpalvelut ja vahvista varaus muutamalla klikkauksella! Jos suunnitelmiisi tulee muutos, maksa vasta noudettaessa. Tällöin voit maksutta muuttaa varausta tain perua sen. Johannesburg Kempton Parkin toimipisteestä löydät varmasti sopivan vuokra-auton. Valittavanasi on esimerkiksi Mazdan henkilöauto rentoon kaupunkiajeluun, Fordin maasturi vaativampaan maastoon, Volkswagenin minibussi isolle seurueelle tai Mercedes-Benzin luksusauto työmatkan edustustilaisuuksiin. Huomioithan, että tekemäsi varaus koskee vain valitsemaasi autoluokkaa, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Sixtin lisäpalveluilla voit tehdä vuokra-autoilusta mielekkäämpää. Jaa ajovastuu yhden tai useamman lisäkuljettajan kanssa. Jos mukana on nuoria kuljettajia, huomioi, että Etelä-Afrikassa ikäraja on 23 vuotta. Lapsiperheille tarjoamme erikokoisia lastenistuimia. GPS-navigaattori on aina hyvä valinta, jotta löydät turvallisesti perille ja sähköinen tunnistin helpottaa ajamista tietullien läpi.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 17:00
la.08:00 - 13:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Johannesburg Kempton Park JNBC06 106 Constantia Road, Pomona 1620 Johannesburg -26.101960, 28.264260 +27-11-2309940

Sixt-toimipiste Johannesburg Kempton Park JNBC06

106 Constantia Road, Pomona
1620 Johannesburg
 
Puhelinnro +27-11-2309940

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service