Autonvuokraus
Johannesburg Lentoasema
Piilota
Etelä-Afrikka // Johannesburg // Johannesburg Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Johannesburg Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: O. R. Tambo Internat. Airport
  1620 Johannesburg ZA +27-112309999
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: JNB
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Johannesburgin lentoasemalla sijaitsee keskeisellä paikalla lentoaseman ulkopuolella ja palvelee sinua joustavin aukioloajoin. Toimipisteestämme voit vuokrata vaivattomasti käyttöösi erilaisia vuokra-autoja, joiden kattavasta valikoimasta voit valita itsellesi parhaiten soveltuvan ajoneuvon. Muistathan kuitenkin, että takaamme ajoneuvoistamme tiettyyn kategoriaan kuuluvan vuokra-auton saatavuuden tietyn merkin tai mallin sijaan, ja että Sixtin tarjoama autonvuokraus Johannesburgin lentoasemalla on mahdollista myös alle 25-vuotiaille. Toimipisteessämme tarjolla oleva autokalusto sisältää niin upeita avo- ja urheiluautoja kuin myös maastureita ja perinteisiä henkilöautoja ja farmareita.

Tarjoamme sujuvaa autonvuokrausta Johannesburgin lentoasemalla

Johannesburgin lentoasema (JNB), joka nykyään tunnetaan paremmin nimellä O.R. Tambon tai Oliver Tambon kansainvälinen lentoasema, on mantereen suurin lentoasema ja se sijaitsee noin 22 kilometrin päässä samannimisen suurkaupungin keskustasta Kempton Parkissa Gautengissa. Ruuhkasta riippuen matkaan kuluu vuokra-autolla aikaa noin 20 minuuttia. Vuokra-auton Johannesburgin lentoasemalta voit noutaa helposti toimipisteestämme sinne saapuessasi. Asiointisi nopeuttamiseksi suosittelemme kuitenkin, että teet varauksen autosta jo etukäteen, mutta tietysti sinulla on myös mahdollisuus hoitaa varaus vasta toimipisteessämme vieraillessasi. Lentoaseman ohella löydät kaupungista myös lukuisia muita toimipisteitämme, joissa tarjolla oleva ajoneuvokalusto voi kuitenkin vaihdella.

Suuntaa Etelä-Afrikkaan vuokra-autolla!

Etelä-Afrikan suurkaupunki Johannesburg on mielenkiintoinen vierailukohde, missä nähtävää ja tehtävää riittää vaikka pidemmäksikin aikaa. Vuokra-auto kannattaa kuitenkin hankkia, sillä sen avulla voit vaikkapa ajaa noin 45 minuutin ajomatkan päähän Gautengiin tutustumaan erääseen maan Unescon maailmanperintökohteista, eli mielenkiintoiseen Cradle of Humankindiin. Paikalla pääset tutustumaan niin ihmiskunnan historiaan keskittyvään näyttelyyn kuin arkeologisesti sanoinkuvaamattoman merkittäviin luolastoihin. Samalla reissulla voit myös vierailla luonnonsuojelualueella bongaamassa villieläimiä. Ajamalla itse tutustut helposti myös kaupungin mielenkiintoisiin kaupunginosiin, joista vierailla kannattaa ainakin Mabonengissa, joka tunnetaan trendikkäänä alueena, missä sijaitsee esimerkiksi mielenkiintoisia taidegallerioita sekä loistavia ravintoloita. Maininnan arvoinen taidegalleria alueella on ainakin Arts of Main -taidekompleksi. Toinen suosittu vierailualue on Soweto, missä sijaitsevalla Orlando Westin alueella sinulla on mahdollisuus vierailla Nelson Mandelan entisessä kodissa, joka nykyisin toimii museona. Aluueella pääsee myös näkemään aitoa paikallista elämänmenoa ja löytyypä sieltä myös toinen mielenkiintoinen museo eli Hector Pietersonin museo.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Johannesburg Lentoasema JNB O. R. Tambo Internat. Airport 1620 Johannesburg -26.131971, 28.231634 +27-112309999

Sixt-toimipiste Johannesburg Lentoasema JNB

O. R. Tambo Internat. Airport
1620 Johannesburg
 
Puhelinnro +27-112309999

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service