Auton vuokraus toimipisteestä Johannesburg Tambo Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Johannesburg Tambo Lentoasema

Osoite

O. R. Tambo Internat. Airport, 1620 Johannesburg, Etelä-Afrikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
00:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Johannesburg Tambo Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Autovuokraamo Johannesburgin lentoasemalla sijaitsee keskeisellä paikalla lentoaseman ulkopuolella ja palvelee sinua joustavin aukioloajoin. Toimipisteestämme voit vuokrata vaivattomasti käyttöösi erilaisia vuokra-autoja, joiden kattavasta valikoimasta voit valita itsellesi parhaiten soveltuvan ajoneuvon. Muistathan kuitenkin, että takaamme ajoneuvoistamme tiettyyn kategoriaan kuuluvan vuokra-auton saatavuuden tietyn merkin tai mallin sijaan, ja että Sixtin tarjoama autonvuokraus Johannesburgin lentoasemalla on mahdollista myös alle 25-vuotiaille. Toimipisteessämme tarjolla oleva autokalusto sisältää niin upeita avo- ja urheiluautoja kuin myös maastureita ja perinteisiä henkilöautoja ja farmareita.
Tarjoamme sujuvaa autonvuokrausta Johannesburgin lentoasemalla

Tarjoamme sujuvaa autonvuokrausta Johannesburgin lentoasemalla

Johannesburgin lentoasema (JNB), joka nykyään tunnetaan paremmin nimellä O.R. Tambon tai Oliver Tambon kansainvälinen lentoasema, on mantereen suurin lentoasema ja se sijaitsee noin 22 kilometrin päässä samannimisen suurkaupungin keskustasta Kempton Parkissa Gautengissa. Ruuhkasta riippuen matkaan kuluu vuokra-autolla aikaa noin 20 minuuttia. Vuokra-auton Johannesburgin lentoasemalta voit noutaa helposti toimipisteestämme sinne saapuessasi. Asiointisi nopeuttamiseksi suosittelemme kuitenkin, että teet varauksen autosta jo etukäteen, mutta tietysti sinulla on myös mahdollisuus hoitaa varaus vasta toimipisteessämme vieraillessasi. Lentoaseman ohella löydät kaupungista myös lukuisia muita toimipisteitämme, joissa tarjolla oleva ajoneuvokalusto voi kuitenkin vaihdella.
Suuntaa Etelä-Afrikkaan vuokra-autolla!

Suuntaa Etelä-Afrikkaan vuokra-autolla!

Etelä-Afrikan suurkaupunki Johannesburg on mielenkiintoinen vierailukohde, missä nähtävää ja tehtävää riittää vaikka pidemmäksikin aikaa. Vuokra-auto kannattaa kuitenkin hankkia, sillä sen avulla voit vaikkapa ajaa noin 45 minuutin ajomatkan päähän Gautengiin tutustumaan erääseen maan Unescon maailmanperintökohteista, eli mielenkiintoiseen Cradle of Humankindiin. Paikalla pääset tutustumaan niin ihmiskunnan historiaan keskittyvään näyttelyyn kuin arkeologisesti sanoinkuvaamattoman merkittäviin luolastoihin. Samalla reissulla voit myös vierailla luonnonsuojelualueella bongaamassa villieläimiä. Ajamalla itse tutustut helposti myös kaupungin mielenkiintoisiin kaupunginosiin, joista vierailla kannattaa ainakin Mabonengissa, joka tunnetaan trendikkäänä alueena, missä sijaitsee esimerkiksi mielenkiintoisia taidegallerioita sekä loistavia ravintoloita. Maininnan arvoinen taidegalleria alueella on ainakin Arts of Main -taidekompleksi. Toinen suosittu vierailualue on Soweto, missä sijaitsevalla Orlando Westin alueella sinulla on mahdollisuus vierailla Nelson Mandelan entisessä kodissa, joka nykyisin toimii museona. Aluueella pääsee myös näkemään aitoa paikallista elämänmenoa ja löytyypä sieltä myös toinen mielenkiintoinen museo eli Hector Pietersonin museo.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Johannesburg Tambo Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Johannesburg Tambo Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Johannesburg Tambo Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Johannesburg Tambo Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Johannesburg Tambo Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,0
Perustuu 249 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,4)
SIXT-toimipisteessä
(4,3)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Johannesburg Tambo Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Johannesburg Tambo Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?