Auton vuokraus toimipisteestä Johannesburg Sandton

 

Ohjeet toimipisteeseen Johannesburg Sandton

Osoite

348 Jan Smuts Ave CMH Nissan Sandton, 2196 Johannesburg, Etelä-Afrikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 18:00
La - Su
08:00 - 13:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 13:00

Palvelumme toimipisteessä Johannesburg Sandton

Löydä kaikki Etelä-Afrikan tähtikohteet vuokra-autolla Johannesburgissa

Löydä kaikki Etelä-Afrikan tähtikohteet vuokra-autolla Johannesburgissa

Eksoottinen Afrikka kiehtoo monia matkailijoita, ja matkustaessasi Etelä-Afrikkaan on yksi parhaista vaihtoehdoista tutustua maahan Sixt Autovuokraamo Johannesburg Sandton. Autovuokraamomme Johannesburgin Sandtonissa löytyy Johannesburgin Sandownin kaupunginosan liepeiltä: seuraa Rivonia Roadia Grayston Drivelta kohti South Roadia, toimipisteemme sijaitsee aivan Sandown High Schoolin lähettyvillä. Seuraa yhteistyökumppanimme First Car Rentalin opasteita ja löydät perille. Autonvuokraus Johannesburg Sandtonissa on hyvä valinta silloin, kun haluat vapautta matkallasi tutustua ympäristöösi oman aikataulusi puitteissa. Tee varauksesi etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimitse. Henkilökuntamme valitsee sinulle tarpeitasi ja toiveitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton Johannesburg Sandtonin toimipisteessämme. Emme lupaa tiettyä automallia, ainoastaan haluamasi kategorian. Sixt Autovuokraamo Johannesburg Sandtonissa niihin kuuluvat henkilöautot ja farmarit, urheiluautot ja avoautot sekä maasturit. Avaimet käteen saatuasi olet valmis seikkailuun.
Sixt Autovuokraamot tunnetaan laadusta

Sixt Autovuokraamot tunnetaan laadusta

Sixt Autovuokraamojen laadukkaisiin palveluihin kuuluu eurooppalaista kärkitasoa olevan ajoneuvomalliston lisäksi myös koko joukko muita lisäpalveluja. Saksassa vuonna 1912 perustettu perheyritys on reilun vuosisadan ajan rakentanut vahvaa, osaavaan asiakaspalveluun ja laadukkaaseen autokalustoon perustuvaa ketjua. Nykyään toimipisteemme sijaitsevat yli 105 maassa. Automallistomme uusimmat vuokra-autot ovat keskimäärin vain kolmen kuukauden ikäisiä, ei siis mikään ihme, että yhä useampi valitsee Sixtin matkallaan. Lisäpalvelujemme tarjonnasta löydät muun muassa turvaa tuovat vakuutukset ja kätevät lasten turvaistuimet sekä GPS-navigaattorit, jotka huolehtivat sekä mukavuudestasi että turvallisuudestasi matkallasi Etelä-Afrikan suurkaupungissa. Palvelupakettiin on myös mahdollista lisätä useita eri kuljettajia, mukaan lukien alle 25-vuotiaat kuljettajat. Tutustu tarkemmin sääntöihin ja ehtoihin verkkosivuillamme. Valittavana on myös lisäpalvelu, joka sisältää tietullimaksut, ja pidemmillä matkoilla kannattaa ehdottomasti myös hyödyntää rajattoman kilometrimäärän tarjous, jolla säästät selvää riihikuivaa rahaa. Tutustu autovalikoimaamme verkkosivuillamme ja tee varauksesi jo tänään!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Johannesburg Sandton

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Johannesburg Sandton.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Johannesburg Sandton?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Johannesburg Sandton?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Johannesburg Sandton syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Johannesburg Sandton

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Johannesburg Sandton?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?