Auton vuokraus toimipisteestä Roodepoort

 

Ohjeet toimipisteeseen Roodepoort

Osoite

cnr Hendrik Potgieter&Cascades Volvo GM Dealership, 1735 Roodepoort, Etelä-Afrikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 17:00
La
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Roodepoort

Tutustu Johannesburgiin vuokraamalla auto Sixtiltä

Tutustu Johannesburgiin vuokraamalla auto Sixtiltä

Autonvuokraus Johannesburg Roodenpoortin toimipisteessämme vie sinut ikimuistoiselle matkalle Etelä-Afrikan sydämeen, jossa savanni nukahtaa keskipäivän auringon alla ja urbaanit kaupunkiympäristöt sykkivät elämää. Vuokra-auto Johannesburg Roodenpoortissa on loistava ratkaisu, kun haluat tutustua ympäristöösi oman aikataulusi tuomalla vapaudella. Sixt Autovuokraamo Johannesburg Roodenpoort sijaitsee Johannesburgin Roodenpoortin lähiöalueella. Löydät Johannesburg Roodenpoortin toimipisteemme parhaiten suunnistamalla Hendrik Potgieter Roadia N1-tieltä kohti Strubens Valleyta. Toimipisteemme sijaitsee Volvo/GM:n jälleenmyyjän liikkeessä. Tee varauksesi etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimitse ja osaava ja avulias henkilökuntamme huolehtii siitä, että saat käyttöösi tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton. Emme valitettavasti kuitenkaan voi luvata tiettyä automallia, vaan ainoastaan haluamasi kategorian. Autonvuokrauspalvelumme Johannesburg Roodenpoortissa kattaa henkilöautot ja farmarit sekä urheilu- ja avoautot.
Sixt Autovuokraamot tarjoavat täyttä vastinetta rahoillesi

Sixt Autovuokraamot tarjoavat täyttä vastinetta rahoillesi

Vapaus ja selvät säästöt ovat seikkoja, jotka viehättävät monia matkailijoita. Sixt tarjoaa molempia, ja lisäksi saat korkeaa laatua vastineeksi rahoillesi. Jo reilun vuosisadan ajan Sixt on rakentanut liiketoimintaansa vahvalle pohjalle, joka perustuu laadukkaalle autokalustolle ja osaavaan, ystävälliseen asiakaspalveluun. Vuonna 1912 perustettu Sixt on saksalainen perheyritys, jonka vuokra-autot kuuluvat eurooppalaiseen kärkikastiin. Uusimmat vuokra-automme ovat keskimäärin vain muutaman kuukauden ikäisiä. Ajoneuvokategorihimme Johannesburg Roodenpoortin toimipisteessämme kuuluvat muun muassa kätevät henkilöautot, tilavat farmarit, sekä luksusta ja tyyliä henkivät urheilu- ja avoautot. Lisäksi voit valita palvelupakettiisi useita eri lisäpalveluja, jotka tuovat lisää turvaa ja mukavuutta matkallesi. Erilaiset vakuutukset lisäävät turvallisuutta ja huolehtivat korvauksesta tarpeen tullen. GPS-navigaattorin avulla pääset perille määränpäähäsi eksymättä - tai voit tutkia sivuteita vailla huolta siitä, osaatko takaisin. Voit myös lisätä palvelupakettiin useita eri kuljettajia, mukaan lukien alle 25-vuotiaat kuljettajat. Sixtin palvelut pitävät huolen siitä, että koko perhe matkustaa mukavammin!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Roodepoort

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Roodepoort.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Roodepoort?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Roodepoort?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Roodepoort syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 3 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Roodepoort

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Roodepoort?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?