Autonvuokraus
Kimberley Lentoasema
Piilota
Etelä-Afrikka // Kimberley // Kimberley Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kimberley Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Crompton Patterson Road
  8301 Kimberley ZA +27-112309999
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: KIM
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 17:30
la.08:00 - 12:00
su.16:00 - 17:30
 
 

Sixt Autovuokraamo Kimberleyn lentoasemalla palvelee sinua viikon jokaisena päivänä. Voit valita itsellesi sopivan vuokra-auton monipuolisesta valikoimastamme, josta löytyy sekä kooltaan että varustelultaan vaihtoehto jokaiseen makuun. Taloudelliset hatchback-mallit tarjoavat näppäryyttä kaupunkiliikenteeseen ja perhekokoluokan henkilöautot ratkaisuja tilantarpeeseen. Jos kaipaat vauhdin hurmaa tai tuulen huminaa korviisi, nappivalinta on sporttinen urheilu- tai avoauto. Jyhkeät maasturit ovat sekä näyttäviä että suorituskykyisiä. Voit varata autokategorian, mutta emme voi luvata tiettyä merkkiä tai mallia. Liitä haluamasi lisäpalvelut autonvuokraukseen Kimberleyn lentoasemalla. Pystyt nimeämään itsellesi varakuljettajan ja vuokraamaan edullisesti GPS-navigaattorin. Lasi-, rengas- ja kolariturva ovat vakuutuksen lisäturvaoptioita ja lapsiperheiden vuokra-autoon Kimberleyn Lentoasemalla on tarjolla vauvan turvakaukalo ja lasten erikokoisia turvaistuimia. Sixt Autovuokraamon toimipiste löytyy lentokentältä opasteita seuraamalla.

Palvelut Kimberleyn lentoasemalla - KIM

Yli kilometrin korkeudella merenpinnasta oleva lentoasema on suhteellisen rauhallinen vajaalla 200 000 vuosittaisella matkustajalla. Kenttä sijaitsee kaupungin välittömässä läheisyydessä ja ydinkeskustaan onkin vajaan kymmenen kilometrin matka, jonka ajaa varttitunnissa liikenteestä riippuen. Sixtillä on toimipiste myös keskustassa ja vuokra-auton palautus onnistuu myös siellä sijaitsevaan toimipisteeseen.

Kiertele vuokra-autolla kaupungin ja lähiseudun houkuttelevimmat kohteet

Etelä-Afrikan keskiosissa sijaitseva Kimberley on reilun 200 000 asukkaan kaupunki ja samalla maan timanttiteollisuuden keskus. Autonvuokraus Kimberleyn lentoasemalta on viisas valinta lähiseutuun tutustumista ajatellen, sillä kaupungista lähtee isompi tie seitsemään eri suuntaan. Kaupungin timanttikaivoshistoria alkaa vuodesta 1871 ja mielenkiintoinen vierailupaikka onkin Big Hole. Se on vierailijoille avoin kaivostoiminnasta poistettu timanttikaivos, jonka yhteydessä on aiheeseen liittyvä museo. Jos paikallinen historia kiinnostaa, niin tämän jälkeen on luonteva ajaa ydinkeskustaan McGregorin museoon. Rentouttavan päiväretken tekee ajamalla vuokra-autolla reilun tunnin matkan lounaaseen Mokalan kansallispuistoon. Siellä voi tutustua paikalliseen luontoon ja vaikka yöpyä erähenkisesti telttamajoituksessa. Taiteen ystäville on oivana vinkkinä ajelu vuokra-autolla William Humphreyn taidegalleriaan. Siellä on näyttelykokonaisuuksia niin kuvataiteen, arvoposliinin kuin monen muunkin mielenkiintoisen taiteenalan saralta. Pienten lasten suosikkikäyntikohde lienee kymmenen kilometrin päässä oleva kotieläintarha. Muutama tunti kuluu vauhdilla kanien ja pikkupossujen seurassa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 17:30
la.08:00 - 12:00
su.16:00 - 17:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kimberley Lentoasema KIM Crompton Patterson Road 8301 Kimberley -28.802778, 24.765278 +27-112309999

Sixt-toimipiste Kimberley Lentoasema KIM

Crompton Patterson Road
8301 Kimberley
 
Puhelinnro +27-112309999

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service