Autonvuokraus
Klerksdorp
Piilota
Etelä-Afrikka // Klerksdorp
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Klerksdorp

Sixt Autovuokraamo Etelä-Afrikan Klerksdorpissa palvelee sinua tarpeesi huomioon ottaen. Kattavasta autovalikoimastamme löydät juuri sinulle sopivan vuokra-auton Klerksdorpissa. Miten olisi taloudellinen henkilöauto, joka sopii joka budjettiin tai tilava farmari, johon mahtuu enemmänkin matkatavaroita? Isommille seurueille tarjoamme myös kahdeksan hengen minibussit. Tutustu luotettavaan ja uuteen autokalustoomme ja tee varaus! Sixt tarjoaa luotettavaa ja asiantuntevaa autonvuokrausta Klerksdorpissa vuosien kokemuksella. Vuokraus meiltä on helppoa ja nopeaa. Voit hoitaa sen joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme.

 
 • Klerksdorp

  Sixt Autonvuokraus
  61 Monica Avenue
  2572 Klerksdorp

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la.08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot

Autonvuokraus Klerksdorpissa käy kätevästi

Sixt Autovuokraamo Klerksdorpissa tarjoaa markkinoiden suosituimpien automerkkien uusimmat mallit. Valikoimastamme löydät autoja muun muassa Fordilta, Nissanilta sekä Toyotalta. Huomaathan varausta tehdessäsi, että takaamme ajoneuvon halutusta autokategoriasta, emme tiettyä automallia. Kaikkiin vuokra-autoihimme Klerksdorpissa sisältyy vapaat ajokilometrit sekä kolariturva. Lisäpalveluillamme teet matkastasi vieläkin sujuvamman.

Kun olet Klerksdorpissa ensimmäistä kertaa, älä unohda hyödyllistä GPS-navigaattoria, joka ohjaa sinut perille. Lisäkuljettajapalvelulla helpotat etenkin pidempiä ajoja, sillä sen ansiosta kuskia voi vaihtaa matkan aikana. Perhelomille tarjoamme turvalliset lastenistuimet lapsen iän ja koon huomioon ottaen. Mikäli kaipaat lisäturvaa matkustukseen, voit valita kolariturvan omavastuuosuuden pienennyksen tai esimerkiksi lasi- ja rengasturvan. Mikäli autonvuokraus Klerksdorpissa herättää kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme tunnettuja sujuvasta palvelustamme sekä siitä, että tavoitat meidät viikonpäivästä riippumatta.

Vuokra-auto tuo vapautta matkustaessasi kiehtovassa Klerksdorpissa

Klerksdorp on hieman yli 180 000 asukkaan kaupunki Etelä-Afrikassa. Kaupunki perustettiin vuonna 1837 ja se sijaitsee North Westin provinssissa. Kaupungin nähtävyysiin kuuluvat muun muassa 1880-luvulta peräisin olevat vanhat kultakaivokset. Klerksdorp olikin 1800-luvun lopulla merkittävä kultakaupunki. Noin kymmenen kilometrin päässä kaupungista sijaitsevat nähtävyydet kuten Gaudkoppie (Gold Hill) ja Klerksdropin pato, joita ei kannata jättää näkemättä. Eläinrakkaita kiinnostanee noin 15 kilometrin päässä keskustasta sijaitseva Faan Meintjies Nature Reserve -luonnonsuojelupuisto ja sen kymmenet eäin- ja lintulajit. Matkat näihin nähtävyyksiin hujahtavat hetkessä, kun allasi on edullinen ja luotettava Sixt vuokra-auto. Mikä parasta, pääset matkaan aina oman aikataulusi mukaan. Minne ikinä suuntaatkaan, matkanteko on sujuvaa ja vaivatonta, kun valitset Sixtin!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service