Auton vuokraus toimipisteestä Klerksdorp

 

Ohjeet toimipisteeseen Klerksdorp

Osoite

61 Monica Avenue, 2572 Klerksdorp, Etelä-Afrikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 17:00
La
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Klerksdorp

Sixtin vuokra-autolla saat kaiken irti lomastasi Klerkdorpissa

Sixtin vuokra-autolla saat kaiken irti lomastasi Klerkdorpissa

Autonvuokraus Sixtin Klerksdorpin toimipisteestä on mainio tapa nauttia lomasi ja kohteesi tuomasta vapaudesta Etelä-Afrikassa. Löydät toimipisteemme aivan Platan Avenuen ja Monica Avenuen kulmauksesta Flamwoodin kaupunginosasta Klerksdorpin kaupungissa. Autovalikoimamme Sixt Autovuokraamo Klerksdorpissa käsittää sekä henkilöautot ja farmarit että urheilu- ja avoautot, joten voit matkustaa halutessasi joko taloudellisesti tai tyylillä. Helpoiten autonvuokraus Klerkdorpissa sujuu, kun teet varauksesi etukäteen verkkosivuillamme tai otat yhteyttä puhelimitse. Osaava ja avulias henkilökuntamme vastaa mielellään kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Valitse haluamasi ajoneuvokategoria ja luota osaavaan apuun henkilökuntamme taholta, he valitsevat sinulle vapaana olevasta autokalustosta tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton Klerkdorpissa. Avaimet käteen saatuasi voit istahtaa rattiin ja olet valmis villiin seikkailuun Etelä-Afrikan savanneilla ja urbaanissa kaupunkiympäristössä.
Monipuolisilla palveluilla laadukas autonvuokrauskokemus

Monipuolisilla palveluilla laadukas autonvuokrauskokemus

Olitpa matkalla sitten perheen parissa, liikkeellä työn merkeissä tai elämyksiä etsimässä, on Sixt oivallinen valinta halutessasi enemmän vapautta ja liikkuvuutta. Vuodesta 1912 palvellut Sixt on saksalainen perheyritys, joka tunnetaan maailmalla sekä korkeatasoisesta asiakaspalvelusta, monipuolisista palveluista että Euroopan kolmen kärkeen tunnustetusta vuokra-autovalikoimastamme. Sixtin uusimmat vuokra-autot ovat keskimäärin kolme kuukautta vanhoja. Varaa haluamasi kategoria etukäteen verkkosivuillamme ja saat käyttöösi tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton. Lisäksi monipuolinen palvelutarjontamme kattaa erilaisia lisäturvaa ja mukavuutta tuovia palveluja, kuten esimerkiksi vakuutuksia ja muun muassa lasten turvaistuimet. GPS-navigaattori ohjaa sinut perille sinne minne mielitkin. Etelä-Afrikassa kannattaa hyödyntää valmiiksi maksetun tietullin vaihtoehto, ja kaikilla pidemmillä matkoilla säästät selvää riihikuivaa rahaa, kun valitset rajattoman kilometrimäärän vaihtoehdon. Kaiken lisäksi tarjoamme myös mahdollisuuden lisätä palvelupakettiin useita kuljettajia, mukaan lukien alle 25-vuotiaat kuskit. Tervetuloa tutustumaan kaikkiin palveluihimme ja ehtoihimme verkkosivuillamme!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Klerksdorp

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Klerksdorp.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Klerksdorp?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Klerksdorp?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Klerksdorp syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 2 arvosteluun
Ajoneuvo
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Klerksdorp

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Klerksdorp?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Klerksdorp

    Näytä lisää