Autonvuokraus
Kruger Mpumalanga Intl Airport
Piilota
Etelä-Afrikka // Mbombela // Kruger Mpumalanga Intl Airport
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kruger Mpumalanga Intl Airport: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: R538
  1201 Mbombela (Nelspruit) ZA +27-112309999
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MQP
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 19:00
la.08:00 - 14:00
su.08:00 - 17:00
Juhlapyhä07:00 - 19:00
 
 

Luotettava Sixt Autovuokraamo palvelee sinua joustavasti ja asiantuntevasti ympäri maailmaa ja siksi meiltä autonvuokraus Nelspruitin lentoasemallakin onnistuu helposti ja vaivattomasti. Meillä asioidessasi edes alle 25-vuoden ikä ei ole este vuokra-auton hankinnalle. Vuokra-auton Nelspruitin lentoasemalta saat helposti käyttöösi toimipisteestämme lentoaseman ulkopuolelta, missä valittavanasi on joukko laadukkaita ja kattavasti vakuutettuja vuokra-ajoneuvoja sekä erilaisia lisäpalveluita ja -vakuuksia. Meiltä voi valita halumasi ajoneuvon monipuolisesta henkilöautoja, farmareita, maastureita ja jopa henkeäsalpaavan upeita urheilu- ja avoautoja sisältävästä autokalustostamme.

Autonvuokraus Nelspruitin lentoasemalla käy näppärästi

Nelspruitin lentoasema (NLP) on pieni ja nykyään melko vähäisessä käytössä oleva lentoasema, joka kuitenkin sijaitsee oivalla paikalla samannimiseen kaupunkiin nähden. Matkaa lentoasemalta kaupunkiin on vain noin yhdeksän kilometriä, jotka ajamalla taittaa suoraan kaupunkiin kulkevaa tietä pitkin vain noin kymmenessä minuutissa. Autonvuokraus Nelspruitin lentoasemalta onkin viisasta, sillä kyseessä on ainoa kaupungissa sijaitseva toimipisteemme. Jos haluat, sinulla on mahdollisuus varata meiltä vuokra-ajoneuvo käyttöösi helposti ennakkoon, mutta muistathan tällöin, että takaamme sinulle aina valitsemasi ajoneuvokategorian mukaisen ajoneuvon, emme juuri tiettyä automerkkiä tai -mallia. Luonnollisesti sinulla on myös mahdollisuus vuokrata haluamasi vuokra-auto käyttöösi vasta paikan päältäkin.

Etelä-Afrikka tutuksi vuokra-autolla

Maan koillisosassa Mpumalangan provinssissa sijaitseva Nelspruit on alueensa pääkaupunki ja erittäin mielenkiintoinen matkakohde. Kaupungissa vieraillessa välimatkat mielenkiintoisesta kohteesta toiseen taittuvat ehdottomasti helpoiten vuokra-autolla. Sen avulla pääsetkin vierailemaan helposti esimerkiksi upeilla muinaisilla Sudwalan luolilla, jotka ovat arkeologisesti äärimmäisen merkittävä kohde. Samalla reissulla perheen pienimmät voi viedä ihastelemaan myös Sudwalan dinosauruspuistoa. Toinen luonnonihmeitä tarjoava kohde alueella on upea, kahden joen halkoma kasvitieteellinen puutarha, jonka eksoottisia kasveja kannattaakin ehdottomasti poiketa ihailemaan. Monet saapuvat kaupunkiin kuitenkin tutustuakseen alueen ihastuttaviin villieläimiin ja vuokra-autolla matka taittuukin helposti esimerkiksi Jane Goodallin simpassien suojelualueelle tai kaupungin toiselle puolelle elefanttien suojelualueelle. Kaupungista löytyy kuitenkin myös esimerkiksi mielenkiintoisia museoita, joista hyvä esimerkki on Barbertonin historiaan ja kaivauksiin keskittynyt museo. Lisäksi myös esimerkiksi mielenkiintoinen Matsamon kulttuurikylä sijaitsee helpon ja nopean automatkan päässä kaupungin keskustasta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 19:00
la.08:00 - 14:00
su.08:00 - 17:00
Juhlapyhä07:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kruger Mpumalanga Intl Airport MQP R538 1201 Mbombela (Nelspruit) -25.384962, 31.098594 +27-112309999

Sixt-toimipiste Kruger Mpumalanga Intl Airport MQP

R538
1201 Mbombela (Nelspruit)
 
Puhelinnro +27-112309999

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service