Auton vuokraus toimipisteestä Kruger Mpumalanga Intl Airport

 

Ohjeet toimipisteeseen Kruger Mpumalanga Intl Airport

Osoite

R538, 1201 Mbombela (Nelspruit), Etelä-Afrikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 19:00
La
08:00 - 17:00
Su
10:00 - 13:00 15:30 - 19:30
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Kruger Mpumalanga Intl Airport

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Luotettava Sixt Autovuokraamo palvelee sinua joustavasti ja asiantuntevasti ympäri maailmaa ja siksi meiltä autonvuokraus Nelspruitin lentoasemallakin onnistuu helposti ja vaivattomasti. Meillä asioidessasi edes alle 25-vuoden ikä ei ole este vuokra-auton hankinnalle. Vuokra-auton Nelspruitin lentoasemalta saat helposti käyttöösi toimipisteestämme lentoaseman ulkopuolelta, missä valittavanasi on joukko laadukkaita ja kattavasti vakuutettuja vuokra-ajoneuvoja sekä erilaisia lisäpalveluita ja -vakuuksia. Meiltä voi valita halumasi ajoneuvon monipuolisesta henkilöautoja, farmareita, maastureita ja jopa henkeäsalpaavan upeita urheilu- ja avoautoja sisältävästä autokalustostamme.
Autonvuokraus Nelspruitin lentoasemalla käy näppärästi

Autonvuokraus Nelspruitin lentoasemalla käy näppärästi

Nelspruitin lentoasema (NLP) on pieni ja nykyään melko vähäisessä käytössä oleva lentoasema, joka kuitenkin sijaitsee oivalla paikalla samannimiseen kaupunkiin nähden. Matkaa lentoasemalta kaupunkiin on vain noin yhdeksän kilometriä, jotka ajamalla taittaa suoraan kaupunkiin kulkevaa tietä pitkin vain noin kymmenessä minuutissa. Autonvuokraus Nelspruitin lentoasemalta onkin viisasta, sillä kyseessä on ainoa kaupungissa sijaitseva toimipisteemme. Jos haluat, sinulla on mahdollisuus varata meiltä vuokra-ajoneuvo käyttöösi helposti ennakkoon, mutta muistathan tällöin, että takaamme sinulle aina valitsemasi ajoneuvokategorian mukaisen ajoneuvon, emme juuri tiettyä automerkkiä tai -mallia. Luonnollisesti sinulla on myös mahdollisuus vuokrata haluamasi vuokra-auto käyttöösi vasta paikan päältäkin.
Etelä-Afrikka tutuksi vuokra-autolla

Etelä-Afrikka tutuksi vuokra-autolla

Maan koillisosassa Mpumalangan provinssissa sijaitseva Nelspruit on alueensa pääkaupunki ja erittäin mielenkiintoinen matkakohde. Kaupungissa vieraillessa välimatkat mielenkiintoisesta kohteesta toiseen taittuvat ehdottomasti helpoiten vuokra-autolla. Sen avulla pääsetkin vierailemaan helposti esimerkiksi upeilla muinaisilla Sudwalan luolilla, jotka ovat arkeologisesti äärimmäisen merkittävä kohde. Samalla reissulla perheen pienimmät voi viedä ihastelemaan myös Sudwalan dinosauruspuistoa. Toinen luonnonihmeitä tarjoava kohde alueella on upea, kahden joen halkoma kasvitieteellinen puutarha, jonka eksoottisia kasveja kannattaakin ehdottomasti poiketa ihailemaan. Monet saapuvat kaupunkiin kuitenkin tutustuakseen alueen ihastuttaviin villieläimiin ja vuokra-autolla matka taittuukin helposti esimerkiksi Jane Goodallin simpassien suojelualueelle tai kaupungin toiselle puolelle elefanttien suojelualueelle. Kaupungista löytyy kuitenkin myös esimerkiksi mielenkiintoisia museoita, joista hyvä esimerkki on Barbertonin historiaan ja kaivauksiin keskittynyt museo. Lisäksi myös esimerkiksi mielenkiintoinen Matsamon kulttuurikylä sijaitsee helpon ja nopean automatkan päässä kaupungin keskustasta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kruger Mpumalanga Intl Airport

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kruger Mpumalanga Intl Airport.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kruger Mpumalanga Intl Airport?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kruger Mpumalanga Intl Airport?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Kruger Mpumalanga Intl Airport syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kruger Mpumalanga Intl Airport

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kruger Mpumalanga Intl Airport?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Kruger Mpumalanga Intl Airport

Näytä lisää