Autonvuokraus
Midrand
Piilota
Etelä-Afrikka // Midrand
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Midrand

Sixt Autovuokraamo tarjoaa autonvuokrausta Etelä-Afrikan Midrandissa juuri sinun tarpeisiisi sopien. Ota vuokra-auto allesi, kun kaipaat helppoa ja huoletonta matkustusta Midrandissa, joko lomalla tai työmatkalla. Autovalikoimastamme löydät taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, luotettavat nelivetomaasturit sekä suuremmalle porukalle sopivat minibussit. Vuokraus on helppoa ja autokalustomme kattaa ajoneuvot joka makuun. Hyppää kyytiin ja nauti matkastasi! Voit hoitaa varauksesi näppärästi etukäteen joko soittamalla meille tai vierailemalla verkkosivuillamme. Avuliaat asiakaspalvelijamme auttavat sinua viikon jokaisena päivänä.

 
 • Midrand

  Sixt Autonvuokraus
  451 New Rd,Cnr 16th and New Rd
  1685 Midrand

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la.08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus Etelä-Arfikan Midrandissa on helppoa

Sixt Autovuokraamo Midrandissa tarjoaa asiantuntevaa ja luotettavaa autonvuokrausta. Tämä kiehtova kohde sopii yhtä lailla niin yksin matkaaville, pariskunnille kuin perheillekin. Vuokra-automme Midrandissa edustavat markkinoiden suosituimpien merkkien uusimpia malleja. Varausta tehdessäsi voit valita sopivat lisäpalvelut makusi ja tarpeidesi mukaan. Lapsiperheelle suosittelemme farmariautoa, johon mahtuu koko perhe matkatavaroineen, ja lisävarusteeksi voit valita turvalliset lastenistuimet. Tarjoamamme lisävakuutukset takaavat huolettoman matkanteon. Kun haluat lisätietoja autonvuokrauksesta Midrandissa, ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka palvelee sinua viikon jokaisena päivänä. Huomaathan, että Sixt takaa sinulle varaamasi autokategorian, ei tiettyä automallia. Ota rohkeasti yhteyttä, ja voimme aloittaa matkasi suunnittelun jo tänään!

Vuokra-autolla eksoottisessa Midrandissa

Midrandiksi kutsutaan Centurionin ja Sandtonin välistä aluetta Gautengin provinssissa Etelä-Afrikassa. Kyseinen alue kuuluu Johannesburgin kunnalliseen metropolialueeseen ja siellä asuu noin 80 000 asukasta. Midrandin nähtävyyksiin kuuluvat esimerkiksi Lory Park -eläinpuisto sekä Etelä-Afrikan suurin moskeija, Nizamiye Mosque. Molemmat nähtävyydet saavutat muutamissa minuuteissa Sixt vuokra-auto allasi.

Midrandista on matkaa Johannesburgiin vain noin 30 kilometriä. Mikään ei siis estä sinua matkaamasta suurkaupungin vilinään. Nauti Etelä-Afrikan toiseksi suurimmasta kaupungista täysin siemauksin vuokra-autolla ajaen. Ilmastoidut vuokra-automme tarjoavat hengähdystauon kesäkuumasta sekä mahdollistavat liikkumisen Johannesburgissa oman aikataulusi mukaisesti. Ajele tutkimaan vaikkapa Gold Reef City -huvipuistoa taikka historiallista Apartheid-museota. Voit ottaa suunnaksi myös Unescon maailmanperintökohteen The Cradle of Humankind -luolaston, jonne matkaa Mildrandista on vain noin 50 kilometriä. Ota siis allesi luotettava ja edullinen vuokra-auto Mildrandin Sixt Autovuokraamosta ja aloita kiehtovan Etelä-Afrikan valloitus.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service