Auton vuokraus toimipisteestä Midrand

 

Ohjeet toimipisteeseen Midrand

Osoite

451 New Rd,Cnr 16th and New Rd CMH Nissan Dealership, 1685 Midrand, Etelä-Afrikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 17:00
La
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Midrand

Sixtin vuokra-autolla liikut vapaammin Midrandissa

Sixtin vuokra-autolla liikut vapaammin Midrandissa

Etelä-Afrikan tasangot ja savannit tulevat helpommin tutuksi valitessasi vapautta ja liikkuvuutta tuovan autonvuokrauksen Sixtin Midrandin toimipisteestä. Löydät Sixt Autovuokraamo Midrandin Erandin kaupunginosasta Pretoria Maind roadin ja New Roadin kulmauksesta. Autonvuokraus Midrandissa onnistuu kaikista helpoimmin ja vaivattomimmin, kun teet varauksesi etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimitse. Osaava asiakaspalvelumme avustaa sinua kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Autovuokraamomme Midrandissa sinulla on mahdollisuus valita eri vuokra-autokategorioista, joihin kuuluvat sekä taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, luksusta ja tyyliä henkivät urheilu- ja avoautot sekä luotettavat maasturit. Varauksen tehtyäsi voit luottaa osaavaan henkilökuntaamme, joka valitsee sinulle juuri tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton Midrandissa vapaana olevasta vuokra-autokalustostamme. Emme lupaa tiettyä automerkkiä, ainoastaan haluamasi autokategorian. Avaimet käteen saatuasi vuokra-auto on valmis käyttöösi ja elämäsi seikkailu Midrandissa voi alkaa!
Sixtin vuokra-auto tuo lomaasi vapautta ja liikkuvuutta

Sixtin vuokra-auto tuo lomaasi vapautta ja liikkuvuutta

Halutessasi maksimaalista vapautta ja liikkuvuutta lomallasi, kannattaa valita Sixt Autovuokraamojen palvelut. Laadustaan tunnettu Sixt on kansainvälinen autovuokraamojen ketju, joka perustettiin jo vuonna 1912. Saksalainen perheyritys onkin jo vuosisadan ajan rakentanut tunnettua imagoaan vakaalle pohjalle, joka perustuu sekä ystävälliseen ja osaavaan asiakaspalveluun, monipuoliseen palvelutarjontaan että ajoneuvovalikoimaan, joka kuuluu tunnetusti Euroopan kärkiluokkaan. Uusimmat vuokra-automme ovat keskimäärin noin kolmen kuukauden ikäisiä. Vuokra-autoa varatessasi saat myös mahdollisuuden valita useita eri lisäpalveluja vuokrapakettiisi. Näihin lukeutuvat muun muassa lisäturvaa tuovat vakuutukset, lasten turvaistuimet ja kätevä GPS-navigaattori, jonka avulla suunnistat aina oikeaan osoitteeseen, oli määränpääsi sitten missä hyvänsä. Lisäksi voit valita useita eri kuljettajia, mukaan lukien alle 25-vuotiaat kuskit. Etelä-Afrikassa kannattaa ehdottomasti hyödyntää valmiiksi maksettujen tietullien vaihtoehto, ja pidemmillä matkoilla säästät rahaa valitessasi rajattoman kilometrimäärän tarjouksen. Tervetuloa tutustumaan sääntöihin ja ehtoihin tarkemmin verkkosivuillamme!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Midrand

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Midrand.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Midrand?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Midrand?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Midrand syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,9
Perustuu 3 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)
Palautuksen jälkeen
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Midrand

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Midrand?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?