Autonvuokraus
Mthatha Lentoasema
Piilota
Etelä-Afrikka // Mthatha // Mthatha Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Mthatha Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: R61 Road, Mthatha Airport
  5099 Mthatha ZA +27-112309999
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: UTT
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 18:00
la.08:00 - 12:00
su.13:00 - 18:00
Juhlapyhä08:00 - 12:00
 
 

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Mthathan lentoasemalla, jossa hyvin varustellut vuokra-autot ja monipuolinen palvelu odottavat sinua. Saapuessasi terminaalirakennukseen löydät palvelupisteemme opasteita seuraamalla. Olitpa liikkeellä yksin tai perheen kanssa, sopivan vuokra-auton valinta sujuu näppärästi. Kätevä hatchback-malli on yksin matkaajan unelma varsinkin kaupunkiliikenteessä. Isompaan sedaniin mahtuvat myös lapset tavaroineen ja farmarimalli, puhumattakaan tila-autosta, nielaisee vähän suuremmatkin harrastusvälineet helposti sisäänsä. Autonvuokraus Mthathan lentoasemalla on nappivalinta myös isommalle porukalle, sillä tilavaan minibussiin sopii jopa kahdeksan hengen seurue. Varatessasi vuokra-autoa voit valita autoluokan, mutta emme voi taata tiettyä merkkiä tai mallia.

Kehittyvä Mthathan lentoasema (UTT)

Lentokenttä sijaitsee kaupungin keskustan länsipuolella 20 kilometrin päässä. Vuokra-autolla matkan ajaa puolessa tunnissa. Kenttä on aiemmin tunnettu K. D. Matanziman lentoaseman nimellä. 2010-luvulla sekä kiitorataan, rakennuksiin että palveluihin on panostettu kasvavan turismin vuoksi. Sixt Autovuokraamon vuokra-autot löytyvät keskeiseltä paikalta terminaalirakennuksen läheltä. Sekä nouto että palautus tapahtuvat lentokentän palvelupisteessä. Sixt Autovuokraamosta saat tarvitsemasi lisäpalvelut edullisesti. Voit nimetä itsellesi lisäkuljettajan tai ottaa vakuutukseen lisäturvaksi rengas-, lasi ja kolariturvan. Autonvuokraus Mthathan lentoasemalla on turvallista myös takapenkin pienimmille, sillä tarjolla on vauvan turvakaukalo ja lasten turvaistuimia.

Ota autonvuokrauksesta Mthathan lentoasemalla ilo irti

Noin 100 000 asukkaan Mthatha sijaitsee Etelä-Afrikan itäosissa ja se on nimetty kaupunkia halkovan joen mukaan. Vuonna 1876 perustettu kaupunki on yli 700 metrin korkeudessa merenpinnasta mitattuna ja horisonttia kaunistaa kumpuileva, osittain vuoristoinen maisema. Maan entinen presidentti Nelson Mandela on lähiseudulta kotoisin ja kaupungissa onkin useita hänen mukaansa nimettyjä paikkoja sairaalasta ja pääkadusta lähtien. Mandelan elämään voi tutustua tarkemmin Nelson Mandela -museossa. Parhaat shoppailuelämykset odottavat keskustassa liikenteen solmukohdassa, jossa on suosittu Circus Triangle -ostoskeskus sekä valtava Plaza-ostoskeskus. Leppoisan päiväreissun voi tehdä ajamalla reilun tunnin matkan merenrantaan. Mukaan kannattaa ottaa kamera, uikkarit, surffilauta ja eväskori. Jos vaeltaminen ja luonnon ihmeiden ihastelu kiinnostaa, samalla reissulla voi käydä Hlulekan luonnonpuistossa. Golfin ystävät voivat hemmotella itseään kaupungin 18-reikäisellä radalla.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 18:00
la.08:00 - 12:00
su.13:00 - 18:00
Juhlapyhä08:00 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Mthatha Lentoasema UTT R61 Road, Mthatha Airport 5099 Mthatha -31.547778, 28.674167 +27-112309999

Sixt-toimipiste Mthatha Lentoasema UTT

R61 Road, Mthatha Airport
5099 Mthatha
 
Puhelinnro +27-112309999

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service