Autonvuokraus
Nelspruit/Promenade Hotel
Piilota
Etelä-Afrikka // Nelspruit // Nelspruit/Promenade Hotel
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Nelspruit/Promenade Hotel: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Samora Machel Dr/Henshall St
  1200 Nelspruit ZA +27-112309999
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: NLPC01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 17:00
 
 

Sixtin vuokra-autolla näet Nelspruitin parhaat puolet

Eksoottinen Etelä-Afrikka kiehtoo monia matkakohteena, ja autonvuokraus Nelspruit Promenade Hotelin toimipisteestämme onkin hyvä tapa tutustua paikalliseen ympäristöön matkalla ollessasi. Sixt Autovuokraamo Nelspruit Promenade Hotel edustaa Sixt Autovuokraamojen korkeaa laatua. Ajoneuvovalikoimastamme löytyvät sekä henkilöautot että farmarit, urheilu- ja avoautot että maasturit. Löydät toimipisteemme Promenade Hotelin yhteydestä, seuraa opasteita hotellille. Autonvuokraus Nelspruit Promenade Hotellissa tuo paikalliset kohteet lähellesi ja pääset tutustumuaan Etelä-Afrikan mielenkiintoisimpiin matkakohteisiin omaa aikatauluasi noudattaen. Tee varauksesi etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimitse, niin osaava henkilökuntamme kirjaa ylös toiveesi ja tarpeesi ja valitsee vapaana olevasta autokalustosta juuri sinulle sopivan vuokra-auton Nespruit Promedane Hotelissa. Tiettyjä automalleja emme valitettavasti varaile, lupaamme ainoastaan toimittaa auton valitsemastasi kategoriasta.

Sixt Autovuokraamojen palveluilla saat turvaa ja mukavuutta matkallesi

Sixt Autovuokraamojen ketju on toiminut maailmalla jo yli sata vuotta. Vuonna 1912 Saksassa perheyrityksenä perustetun Sixtin toimipisteet sijaitsevat nykyisin jo yli 105 maassa. Autokalustomme kuuluu Euroopan kärkikastiin, sillä uusimmat vuokra-automme ovat keskimäärin ainoastaan kolme kuukautta vanhoja. Varatessasi vuokra-auton Sixtiltä Nelspruit Promenade Hotelissa saat käyttöösi henkilökuntamme valikoiman ajoneuvon haluamastasi kategoriasta. Toimipisteessämme Nelspruit Promenade Hotelissa näitä ovat henkilöautot ja farmarit, urheilu- ja avoautot sekä maasturit. Valitettavasti emme ota vastaan varauksia tietyistä automerkeistä. Lisäpalveluina palvelupakettiisi sinulla on valittavana eri vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi turvaa ja mukavuutta tuovat vakuutukset, lasten turvaistuimet ja kätevä GPS-navigaattori, jolla löydät tarvittaessa kaikki osoitteet Nelspruitissa. Mukaan voi lisätä myös useita kuljettajia, alle 25-vuotiaat kuljettajat mukaan lukien. Etelä-Afrikassa valittavana on valmiiksi maksettujen tietullien lisäpalvelu, joka kannattaa hyödyntää, ja pidemmillä reissuilla säästät selvää rahaa valitessasi rajattoman kilometrimäärän lisäpalvelun. Tervetuloa tutustumaan kaikkiin sääntöihin ja ehtoihin verkkosivuillamme ja tekemään varaus haluamastasi autokategoriasta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Nelspruit/Promenade Hotel NLPC01 Samora Machel Dr/Henshall St 1200 Nelspruit -25.470351, 30.979439 +27-112309999

Sixt-toimipiste Nelspruit/Promenade Hotel NLPC01

Samora Machel Dr/Henshall St
1200 Nelspruit
 
Puhelinnro +27-112309999

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service