Autonvuokraus
Pietermaritzburg Lentoasema
Piilota
Etelä-Afrikka // Pietermarizburg // Pietermaritzburg Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Pietermaritzburg Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Oribi Airport, 1 Phazaryn Road
  3205 Pietermaritzburg ZA +27-112309999
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: PZB
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 19:30
la.08:00 - 13:00
su.13:00 - 19:30
Juhlapyhä07:00 - 19:30
 
 

Jos haluat laadukkaan vuokra-auton monipuolisen palvelun kera, tule Sixt Autovuokraamoon Pietermaritzburgin lentoasemalla. Terminaalirakennuksessa olevan palvelupisteemme löydät seuraamalla opasteita. Hyvin varustellussa autokalustossamme on valinnanvaraa, halusitpa sitten ison tai pienen vuokra-auton. Yksin matkustavien tai pariskuntien nappivalinta on taloudellinen hatchback, kun puolestaan perheellisille sopii isompi sedan tai farmari. Premium-sedanit ja -maasturit tarjoavat tyyliä ja suorituskykyä tien päälle. Tilavat minibussit eivät jätä pulaan isompaakaan porukkaa, sillä tilaa on jopa kymmenelle henkilölle. Voit varata itsellesi autokategorian, mutta emme voi luvata tiettyä mallia tai merkkiä.

Sixt palvelee sinua Pietermaritzburgin lentoasemalla (PZB)

Lentoasema sijaitsee keskeisellä paikalla ja keskustaan onkin vain viiden kilometrin matka. Kentältä on helppo lähteä liikkeelle, olipa menossa mihin ilmansuuntaan tahansa. Matkustajaliikenne on suhteellisen leppoista, sillä vuotuinen matkustajamäärä on alle 150 000. Toiminta on kuitenkin vilkastumaan päin ja terminaalirakennus uudistettiinkin vuonna 2013. Voit sekä noutaa että palauttaa vuokra-auton Pietermaritzburgin lentoaseman toimipisteeseemme. Autonvuokraukseen Pietermaritzburgin lentoasemalla on tarjolla useita lisäpalveluja, joista voit valita tarvitsemasi. Vuokrattavana on GPS-navigaattori, vauvan turvakaukalo ja säädettäviä lasten turvaistuimia. Voit myös nimetä lisäkuljettajan ja laajentaa vakuutusturvaa rengas-, lasi- ja kolariturvan puolelle.

Tutustu vuokra-autoillen kätevästi kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin

Etelä-Afrikan itärannikon läheisyydessä sijaitseva Pietermaritzburg on reilun 200 000 asukkaan kaupunki. Sen zulunkielinen nimi on umGungundlovu ja paikalliset lyhentävät virallisen nimen usein muotoon Maritzburg. Vuonna 1839 perustetun kaupungin historiaan ja muuhun historialliseen materiaaliin voi tutustua keskustan sairaalakorttelin ympäristössä, jossa on useita kiinnostavia museoita. Kaupunkia halkovan moottoritien itäpuolella on perhostalo, jossa on perhosten lisäksi apinoita, taidenäyttely ja kahvila-ravintola. Puolen tunnin ajomatkan päässä on Natalin eläintarha, jossa näkee afrikkalaisperäisiä eläimiä ja lintuja laidasta laitaan. Autonvuokraus Pietermaritzburgin lentoasemalta kannattaa myös luontomatkailusta innostuneelle, sillä reilun kymmenen kilometrin päässä idän suunnassa on kuningatar Elisabetin luonnonpuisto. Alueella voi samota luonnon helmassa ja bongata vaikkapa seepraperheen. Pienoismallifanien suosikkipaikka on lentokentän kupeessa oleva turistinähtävyys, jossa on erityisesti kiskoilla liikkuvia pienoismalleja, mutta myös muita moottorihärveleitä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 19:30
la.08:00 - 13:00
su.13:00 - 19:30
Juhlapyhä07:00 - 19:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Pietermaritzburg Lentoasema PZB Oribi Airport, 1 Phazaryn Road 3205 Pietermaritzburg -29.642601, 30.396030 +27-112309999

Sixt-toimipiste Pietermaritzburg Lentoasema PZB

Oribi Airport, 1 Phazaryn Road
3205 Pietermaritzburg
 
Puhelinnro +27-112309999

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service