Auton vuokraus toimipisteestä Pietermaritzburg Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Pietermaritzburg Lentoasema

Osoite

Oribi Airport, 1 Phazaryn Road, 3205 Pietermaritzburg, Etelä-Afrikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 19:30
La
08:00 - 13:00
Su
13:00 - 19:30
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 19:30

Palvelumme toimipisteessä Pietermaritzburg Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Jos haluat laadukkaan vuokra-auton monipuolisen palvelun kera, tule Sixt Autovuokraamoon Pietermaritzburgin lentoasemalla. Terminaalirakennuksessa olevan palvelupisteemme löydät seuraamalla opasteita. Hyvin varustellussa autokalustossamme on valinnanvaraa, halusitpa sitten ison tai pienen vuokra-auton. Yksin matkustavien tai pariskuntien nappivalinta on taloudellinen hatchback, kun puolestaan perheellisille sopii isompi sedan tai farmari. Premium-sedanit ja -maasturit tarjoavat tyyliä ja suorituskykyä tien päälle. Tilavat minibussit eivät jätä pulaan isompaakaan porukkaa, sillä tilaa on jopa kymmenelle henkilölle. Voit varata itsellesi autokategorian, mutta emme voi luvata tiettyä mallia tai merkkiä.
Sixt palvelee sinua Pietermaritzburgin lentoasemalla (PZB)

Sixt palvelee sinua Pietermaritzburgin lentoasemalla (PZB)

Lentoasema sijaitsee keskeisellä paikalla ja keskustaan onkin vain viiden kilometrin matka. Kentältä on helppo lähteä liikkeelle, olipa menossa mihin ilmansuuntaan tahansa. Matkustajaliikenne on suhteellisen leppoista, sillä vuotuinen matkustajamäärä on alle 150 000. Toiminta on kuitenkin vilkastumaan päin ja terminaalirakennus uudistettiinkin vuonna 2013. Voit sekä noutaa että palauttaa vuokra-auton Pietermaritzburgin lentoaseman toimipisteeseemme. Autonvuokraukseen Pietermaritzburgin lentoasemalla on tarjolla useita lisäpalveluja, joista voit valita tarvitsemasi. Vuokrattavana on GPS-navigaattori, vauvan turvakaukalo ja säädettäviä lasten turvaistuimia. Voit myös nimetä lisäkuljettajan ja laajentaa vakuutusturvaa rengas-, lasi- ja kolariturvan puolelle.
Tutustu vuokra-autoillen kätevästi kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin

Tutustu vuokra-autoillen kätevästi kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin

Etelä-Afrikan itärannikon läheisyydessä sijaitseva Pietermaritzburg on reilun 200 000 asukkaan kaupunki. Sen zulunkielinen nimi on umGungundlovu ja paikalliset lyhentävät virallisen nimen usein muotoon Maritzburg. Vuonna 1839 perustetun kaupungin historiaan ja muuhun historialliseen materiaaliin voi tutustua keskustan sairaalakorttelin ympäristössä, jossa on useita kiinnostavia museoita. Kaupunkia halkovan moottoritien itäpuolella on perhostalo, jossa on perhosten lisäksi apinoita, taidenäyttely ja kahvila-ravintola. Puolen tunnin ajomatkan päässä on Natalin eläintarha, jossa näkee afrikkalaisperäisiä eläimiä ja lintuja laidasta laitaan. Autonvuokraus Pietermaritzburgin lentoasemalta kannattaa myös luontomatkailusta innostuneelle, sillä reilun kymmenen kilometrin päässä idän suunnassa on kuningatar Elisabetin luonnonpuisto. Alueella voi samota luonnon helmassa ja bongata vaikkapa seepraperheen. Pienoismallifanien suosikkipaikka on lentokentän kupeessa oleva turistinähtävyys, jossa on erityisesti kiskoilla liikkuvia pienoismalleja, mutta myös muita moottorihärveleitä.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Pietermaritzburg Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Pietermaritzburg Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Pietermaritzburg Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Pietermaritzburg Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Pietermaritzburg Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 5 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Pietermaritzburg Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Pietermaritzburg Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Pietermaritzburg Lentoasema

    Näytä lisää