Auton vuokraus toimipisteestä Pinetown

 

Ohjeet toimipisteeseen Pinetown

Osoite

157 Josiah Gumede Road, 3610 Pinetown, Etelä-Afrikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 17:00
La
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Pinetown

Tutustu Pinetowniin ja ympäristöön Sixtin vuokra-autolla

Tutustu Pinetowniin ja ympäristöön Sixtin vuokra-autolla

Etelä-Afrikan itärannikolla sijaitseva Pinetown sekä naapurikaupunki Durban tulevat nopeammin ja kätevämmin tutuksi valitessasi autonvuokrauksen Pinetownissa Sixtin kautta. Löydät toimipisteemme Sixt Autovuokraamo Pinetownin Mitsubishin jälleenmyyjän yhteydestä New Germanyn kaupunginosasta. Varauksen tehtyäsi osaava ja ammattitaitoinen henkilökuntamme valikoi vapaa olevasta mallistostamme sinulle tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton Pinetownissa. Huomaathan kuitenkin, ettemme voi taata tiettyä automallia, ainoastaan haluamasi ajoneuvokategorian. Autovuokraamomme Pinetownissa näitä ovat henkilöautot ja farmarit sekä maasturit. Nauti lomastasi perheen parissa, työmatkastasi tai unelmiesi seikkailusta valitsemalla autonvuokraus Pinetownissa. Etelä-Afrikan savannit ja tasangot sekä muu villi luonto tulevat tutuksi vuokra-autolla Pinetownissa, ja samalla nautit vuokra-auton tuomasta vapaudesta oman aikataulusi mukaisesti.
Sixt Autovuokraamot tuovat sinut lähemmäs unelmiesi seikkailuja

Sixt Autovuokraamot tuovat sinut lähemmäs unelmiesi seikkailuja

Autovuokraus lomalla tai työmatkalla on hieno tapa nauttia vapaudesta ja tutustua uuteen ympäristöön omassa tahdissa. Sixt Autovuokraamojen ketju on perustettu Saksassa vuonna 1912 juuri tätä tarkoitusta varten. Jo yli sata vuotta toimineen perheyrityksen toimipisteet sijaitsevat tätä nykyä yli 105 maassa. Meidät tunnetaan maailmalla muun muassa asiantuntevasta asiakaspalvelusta, monipuolisesta palvelutarjonnasta sekä Euroopan kärkikastiin kuuluvasta autokalustosta. Autovuokraamossamme Pinetownissa valittavanasi on henkilöautoja, farmareita ja maastureita varauksen tehdessäsi. Tämän jälkeen henkilökuntamme valikoi sinulle tarpeitasi vastaavan ajoneuvon. Voit lisätä palvelupakettiisi muun muassa erilaisia vakuutuksia tai lasten turvaistuimen, tai GPS-navigaattorin joka vie sinut perille määränpäähäsi, minne menetkin. Etelä-Afrikassa matkustaessa kannattaa ehdottomasti hyödyntää valmiiksi maksettujen tietullien mahdollisuus, ja etenkin pidemmillä reissuilla yksi parhaista eduista on rajattoman kilometrimäärän tarjouksemme, jolla voi säästää selvää rahaa. Tutustu tarkemmin lisäpalveluihimme sekä niitä koskeviin sääntöihin ja ehtoihin verkkosivuillamme. Sixtin luotettavien palvelujen avulla voit toteuttaa villeimpiä unelmiasi ja teet lomastasi turvallisemman ja mukavamman.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Pinetown

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Pinetown.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Pinetown?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Pinetown?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Pinetown syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 1 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Pinetown

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Pinetown?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Pinetown

Näytä lisää