Auton vuokraus toimipisteestä Port Elizabeth/Delivery

 

Ohjeet toimipisteeseen Port Elizabeth/Delivery

Osoite

Delivery Service, 6001 Port Elizabeth, Etelä-Afrikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 18:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä Port Elizabeth/Delivery

Sixt Autovuokraamo Port Elizabethissa vie sinut elmäsi seikkailuun

Sixt Autovuokraamo Port Elizabethissa vie sinut elmäsi seikkailuun

Etelä-Afrikka ja sen eksoottinen luonto tulevat tutuksi kätevästi nauttiessasi Sixt-laatuisesta autonvuokrauksesta Port Elizabeth Delivery Servicen kautta. Kätevintä Sixt Autovuokraamo Port Elizabeth Delivery Servicessa on se, että varauksen tehtyäsi sinun ei tarvitse erikseen etsiä toimipistettämme, vaan toimitamme vuokra-auton haluamastasi kategoriasta osoittamaasi osoitteeseen. Autonvuokraus Port Elizabeth Delivery Servicen kautta onkin oivallinen tapa nähdä ja kokea Etelä-Afrikan eteläinen kärki. Pääset tutustumaan ympäristöön oman aikataulusi tuomalla vapaudella, oli kyseessä sitten perheloma, työmatka tai elämysloma safareineen. Vuokra-auto Port Elizabeth Delivery Servicesta toimitetaan luoksesi sinulle sopivana ajankohtana tehtyäsi varauksesi etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimitse. Henkilökuntamme valitsee sinulle parhaiten toiveitasi ja tarpeitasi vastaavan ajoneuvon vapaana olevasta kalustostamme. Huomaathan, ettemme voi taata käyttöösi tiettyä automallia, ainoastaan haluamasi kategorian. Autovuokraamossamme Port Elizabeth Delivery Servicessa näitä ovat henkilöautot ja farmarit, urheilu- ja avoautot sekä maasturit. Avaimet käteen saatuasi olet valmiina seikkailuun.
Seikkaile ja nauti Sixtin palveluiden avulla

Seikkaile ja nauti Sixtin palveluiden avulla

Sixt Autovuokraamojen ketju on perustettu perheyrityksenä Saksassa vuonna 1912. Nykyisin toimipisteitämme löytyy jo yli 105 maasta. Port Elizabethin toimipisteen automallistoomme kuuluvat sekä henkilöautot ja farmarit, urheilu- ja avoautot että myös maasturit. Kattavan ja laadukkaan vuokra-automallistomme lisäksi palveluihimme kuuluu monipuolinen kirjo erilaisia lisäpalveluja, jotka tuovat mukavuutta ja turvaa matkallesi, missä kuljetkin. Voit esimerkiksi valita palvelupakettiisi erilaisia vakuutuksia, lasten turvaistuimen tai vaikkapa GPS-navigaattorin, jonka avulla osoite kuin osoite löytyy mutkitta. Etelä-Afrikassa matkatessa kannattaa hyödyntää tarjous valmiiksi maksetuista tietulleista, ja pidemmillä reissuilla rahaa säästyy, kun valitset palvelupakettiisi rajattoman kilometrimäärän edun. Autonvuokraukseen on mahdollista myös sisällyttää useita kuljettajia, mukaan lukien alle 25-vuotiaat kuljettajat. Tutustu kaikkiin sääntöihin ja ehtoihin tarkemmin verkkosivuillamme ja tee varauksesi jo tänään!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Port Elizabeth/Delivery

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Port Elizabeth/Delivery.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Port Elizabeth/Delivery?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Port Elizabeth/Delivery?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Port Elizabeth/Delivery syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Port Elizabeth/Delivery

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Port Elizabeth/Delivery?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Port Elizabeth/Delivery

Näytä lisää