Autonvuokraus
Potchefstroom
Piilota
Etelä-Afrikka // Potchefstroom
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Potchefstroom

Etelä-Afrikka on jännittävä ja kaunis maa, ja vuokraamalla Sixtin Autovuokraamosta vuokra-auton käyttöösi, pääset tutustumaan Potchefstroomiin ja sen ympäristöön kaikkein sujuvimmin. Autonvuokraus Potchefstroomissa on kauttamme helppoa ja kattavasta autovalikoimastamme voit valita vaikkapa henkilöauton tai farmarin käyttöösi, tai miksetpä tekisi matkaa tyylillä ja porhaltaisi urheiluauton tai avoauton ratissa tutkimaan tätä upeaa maanosaa laajemminkin? Autokalustomme vuokra-autot ovat aina merkkien uusimpia malleja ja voit luottaa niiden laatuun. Anna siis Sixtin auttaa sinua tekemään lomastasi upein ikinä ja suuntaa tähän antilooppien, norsujen ja gepardien maahan pistäytymällä Sixt Autovuokraamossamme matkallasi Potchefstroomiin!

 
 • Klerksdorp

  Sixt Autonvuokraus
  61 Monica Avenue
  2572 Klerksdorp

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la.08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot

 • Vereeniging

  Sixt Autonvuokraus
  El Wak Street
  1939 Vereeniging

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la.08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Tutustu Potchefstroomiin vuokra-auton ohjauspyörän takaa

Kun varaat Sixtiltä vuokra-auton Potchefstroomin matkaasi varten, saat varattua ajoneuvon kategorian näppärästi vaikka jo etukäteen verkkosivustoltamme, tosin mallia ja merkkiä emme voi taata. Voit myös valita matkallesi kattavista lisäpalveluistamme mukavuuksia, kuten esimerkiksi lastenistuimen perheen pienintä varten ja minibussin suurempaa retkikuntaa varten. Alle 25 vuoden ikä ei myöskään ole este autonvuokraukselle kauttamme, joten voit joko itse nuorena kuljettajana vuokrata ajopelin tai lisätä nuoremman lisäkuljettajan Potchefstroomin reissullesi, ja siten levätä toisinaan ajovuorosta. Ripeä asiakaspalvelumme auttaa sinua viikon jokaisena päivänä, joten ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Bongaa seeproja ja kirahveja matkallasi Etelä-Afrikassa

Useista korkeakouluistaan tunnettu, vuonna 1838 perustettu Potchefstroom sijaitsee Mooi-joen rannalla North Westin provinssissa. Jos shoppailu on sinun juttusi, Mooi River Mallin ostoskeskus tarjoaa sinulle mukavaa aktiviteettia yli sadan liikkeensä ja ruokapaikkansa muodossa, ja Sebrines Fairin pittoreski kirpputori lauantaisin tarjoaa muun muassa uniikkeja käsin tehtyjä tuotteita, keksejä ja hedelmiä.

Parinkymmenen kilometrin päässä sijaitseva Boskop Dam Nature Reserve tuo luonnonystävän eteen afrikkalaisen luonnon kaikessa kauneudessaan, ja siellä voi myös telttailla, hypätä kanootteihin ja bongailla villieläinten lisäksi lintuja. Buffelsvej Wild Animal Parkin villieläinpuistossa voit lähteä ratsastamaan tai pyöräilemään ja samalla nähdä seeproja, kirahveja ja gnu-antilooppeja. Autonvuokraus on oiva tapa tutustua Potchefsroomia laajemminkin maisemiin, sillä Etelä-Afrikan suurin kaupunki Johannesburg ja Botswanan pääkaupunki Gaborone sijaitsevat molemmat näppärän ajomatkan päässä täältä. Vietä upea loma Afrikassa Sixtin varustamana!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service