Auton vuokraus toimipisteestä Pretoria Hatfield

 

Ohjeet toimipisteeseen Pretoria Hatfield

Osoite

1017 Stanza Bopape Street, 0028 Pretoria, Etelä-Afrikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 18:00
La - Su
08:00 - 13:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 13:00

Palvelumme toimipisteessä Pretoria Hatfield

Pretorian kaikki parhaat nähtävyydet tuo lähellesi Sixt

Pretorian kaikki parhaat nähtävyydet tuo lähellesi Sixt

Sixt autonvuokrauspiste Pretoria on oivallinen lähtökohta nähdä ja kokea yksi Etelä-Afrikan kolmesta pääkaupungista. Olitpa lomalla sitten perheen parissa, liikkeellä työmatkalla tai eksoottisessa Afrikassa elämäsi elämyksiä tavoittelemassa, Sixt Autovuokraamo Pretoria palvelee sinua tarjoten tuttua Sixt-laatua. Löydät toimipisteemme Presidential Guest House Estaten yhteydestä, joka sijaitsee aivan bussilinjan H3 matkan varrella - jää pois pysäkillä H3-2 Church Street / Festival Street. Varaus kannattaa tehdä etukäteen, joko verkkosivuillamme tai puhelimitse. Tämän jälkeen henkilökuntamme valitsee sinulle tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton Pretoriassa valitsemastasi kategoriasta. Pretorian toimipisteessä valittavanasi on henkilöautoja, farmareita ja maastureita. Emme valitettavasti varaa tiettyjä automerkkejä, voit ainoastaan vaikuttaa haluamaasi ajoneuvokategoriaan. Avaimet käteen saatuasi vuokra-auto on valmis käyttöösi ja pääset nauttimaan autonvuokrauksesta Pretoriassa. Nauti vapaudesta ja mahdollisuudesta nähdä ja kokea kaikki Etelä-Afrikan ja Pretorian kiinnostavimmat kohteet oman aikataulusi mukaan.
Sixt tunnetaan luotettavuudestaan ja monipuolisista palveluista

Sixt tunnetaan luotettavuudestaan ja monipuolisista palveluista

Jo yli sata vuotta toiminut Sixt perustettiin vuonna 1912. Siitä lähtien tämä saksalainen perheyritys on palvellut asiakkaitaan laatuun panostaen. Toimipisteitämme löytyy nykyisin yli 105 maasta. Sixt tunnetaan sekä laadukkaasta ja osaavasta asiakaspalvelustaan, korkeatasoisesta autokalustostaan, joka kuuluu eurooppalaiseen kärkikastiin, sekä monipuolisesta tarjonnasta erilaisia lisäpalveluja. Vuokrapakettiin voi esimerkiksi sisällyttää erilaisia vakuutuksia, jotka tuovat lisäturvaa sinulle ja matkakumppaneillesi. Lastenistuimet takaavat sen, että pienimmätkin matkustajat matkaavat mukavasti, ja GPS-navigaattori johdattaa perille oikeaan osoitteeseen vailla ylimääräisiä mutkia, tai mahdollistaa sivureittien turvallisen tutkimisen. Etelä-Afrikan teillä kannattaa hyödyntää valmiiksi maksettujen tietullien tarjouksemme sekä pidemmillä reissuilla rajattoman kilometrimäärän etu. Lisäkuljettajia voi sisällyttää pakettiin omana etunaan, ja olemme huomioineet myös alle 25-vuotiaat kuljettajat. Tervetuloa tutustumaan sääntöihin ja ehtoihin tarkemmin verkkosivuillamme.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Pretoria Hatfield

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Pretoria Hatfield.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Pretoria Hatfield?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Pretoria Hatfield?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Pretoria Hatfield syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Pretoria Hatfield

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Pretoria Hatfield?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?