Autonvuokraus
Richards Bay
Piilota
Etelä-Afrikka // Richards Bay
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Richards Bay

Sixt Autovuokraamo Richards Bayssä palvelee sinua, kun etsit luotettavaa ja turvallista autonvuokrausta Etelä-Afrikassa. Kattavasta autovalikoimastamme löydät uudet ja näppärät ajoneuvot joka makuun. Tässä kohteessa tarjoamme taloudellisia henkilöautoja, tilavia farmareita sekä maastoon sopivia maastureita. Isommat porukat kulkevat näppärästi yhdessä tilavilla minibusseillamme. Kaikkiin vuokra-autoihimme Richards Bayssä kuuluvat vapaat ajokilometrit sekä kolariturva. Tutustu laajaan autokalustoomme ja tee varaus. Vuokraus verkkosivujemme kautta on erittäin helppoa!

 
 • Richards Bay Downtown

  Sixt Autonvuokraus
  Bronze Bar 1
  3901 Alton, Richards Bay

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la.08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus on helppoa Richards Bayssä

Autonvuokraus käy näppärästi, kun valitset Sixt Autovuokraamon Richards Bayssä! Kun olet löytänyt tarpeitasi vastaavan vuokra-auton valikoimastamme, tutustu lisäpalveluihimme, joiden avulla teet matkanteostasi vieläkin mukavampaa. Ota avuksi GPS-navigaattorimme, kun olet Richards Bayssä ensimmäistä kertaa. Jos matkustat perheen kanssa, muista myös turvalliset lastenistuimemme. Tarjoamme lastenistuimia kolmessa eri koossa, joissa kaikissa on luotettava Isofix-kiinnitys. Lisäkuljettajapalvelumme avulla kuskia voi vaihtaa matkan aikana. Tarkista tämänhetkiset tarjoukset vuokra-autoista ja lisäpalveluista verkkosivuiltamme. Huomaathan vuokra-autoa varatessasi, että takaamme sinulle ainoastaan autokategorian, emme tiettyä automallia. Mikäli sinulla herää kysyttävää autonvuokrauksesta Richards Bayssä, ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Palvelemme sinua viikon jokaisena päivänä.

Koe enemmän Richards Bayssä vuokra-autolla

Richards Bay on lähes 60 000 asukkaan kaupunki Etelä-Afrikan KwaZulu-Natalissa. Mhlatuze-joen laguunilla sijaitsevassa kaupungissa on eteläisen pallonpuoliskon syvin luonnon satama, jonka mukaan kaupunkikin on nimetty. Sijainti meren sekä joen rannikolla mahdollistaa kaikenlaiset vesiaktiviteetit. Lähde kalastamaan taikka surffaa upeilla aalloilla. Alkantstrand Beach -rannalla pääset nautiskelemaan rantahiekoista ja Sixt vuokra-autossa kulkee mukana uima- sekä muut vesiaktiviteeteissa tarvittavat tarvikkeet ja vaikkapa eväät rannalle mukana näpsäkästi. Mikset piipahtaisi myös lähistöllä sijaitsevalla Pelican Island -saarella ihailemassa rauhallista saarielämää ja kauniita auringonlaskuja?

Jos haluat pysytellä kaupungissa, löytyy sieltäkin tehtävää ja nähtävää kaikenlaisille matkustajille. Vain muutaman kilometrin päässä keskustasta sijaitsee useita ostoskeskuksia, joiden kymmenet kaupat, ravintolat sekä viihdemaailmat palvelevat kaikenlaisia tarpeita. Ostokset kulkevat näpsäkäsi keskuksesta toiseen ja takaisin majapaikkaan tilavalla Sixt vuokra-autolla. Vain muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitsee Richards Bay Game Reserve -luonnonsuojelualue, jossa pääset tutustumaan alueen eläimistöön ja linnustoon.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service