Autonvuokraus
Richards Bay/Delivery Service
Piilota
Etelä-Afrikka // Richards Bay // Richards Bay/Delivery Service
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Richards Bay/Delivery Service: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Delivery Service
  2880 Richards Bay ZA +27-35-786 0001
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 17:00
la.08:00 - 12:00
Juhlapyhä08:00 - 17:00
 
 

Valitse Sixt Autovuokraamo matkallasi Etelä-Afrikassa

Autonvuokraus Sixtin Richards Bay Delivery Servicen toimipisteessämme on yksi kätevimmistä tavoista vuokrata ajoneuvo matkustaessasi Etelä-Afrikassa. Helpointa tässä Richards Bayn toimipisteessä on se, että sinun ei tarvitse tehdä mitään tavoittaaksesi meidät. Toimitamme vuokra-auton Richards Bay Delivery Servicen toimipisteestä haluamastasi ajoneuvokategoriasta toivomaasi osoitteeseen sinulle sopivana ajankohtana. Sixt Autovuokraamo Richards Bay Delivery Servicen valikoimassa valittavanasi on henkilöautoja, farmareita, urheilu- ja avoautoja sekä maastureita. Tee varauksesi ennakkoon verkkosivuillamme tai ota yhteyttä puhelimitse. Henkilökuntamme valitsee vapaana olevasta autokalustosta tarpeitasi ja toiveitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton, joka on valmiina käyttöösi heti avaimet käteen saatuasi. Autonvuokraus Richards Bay Delivery Servicessa ei tämän helpommaksi voisi tulla! Pääset nauttimaan matkastasi oman aikataulusi mukaan vapaudesta nauttien valitessasi Sixt vuokra-auton Richards Bayssa.

Sixt tuo kansainvälistä laatua autonvuokraukseen

Osaava asiakaspalvelu, monipuolinen palvelutarjonta ja laadukas vuokrakalusto ovat vain muutamia avainsanoja jotka määrittelevät Sixt-autovuokraamoketjua. Vuonna 1912 Saksassa perustettu Sixt on perheyritys, jonka toimipisteet palvelevat nykyisin yli 105 maassa. Näin homma käytännössä toimii: tee varauksesi verkkosivuillamme tai puhelimitse haluamasi ajoneuvokategoriasta. Emme valitettavasti varaa yksittäisiä automerkkejä, vaan osaava henkilökuntamme valikoi mallistostamme sinulle sopivimman vuokra-auton. Valitse vuokrapakettiisi eri vaihtoehtoja kattavasta joukosta lisäpalveluja. Esimerkiksi perhelomalla ollessasi lasten turvaistuin lisää koko seuruee mukavuutta, mikäli mukana on pieniä lapsia. Erilaiset vakuutukset tuovat lisäturvaa kaikille matkoille. Etelä-Afrikassa hyvä vinkki on hyödyntää valmiiksi maksettujen tietullien tarjous, ja jos olet pidemmällä reissulla kannattaa valita rajattoman kilometrimäärän etu. Vuokrapakettiin on mahdollista lisätä myös useita kuljettajia, alle 25-vuotiaat kuljettajat mukaan lukien, jolloin nautit matkastasi enemmän kun ajamista voi vuorotella. Tutustu lähemmin kaikkiin etuihimme, sekä sääntöihin ja ehtoihin verkkosivuillamme!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 17:00
la.08:00 - 12:00
Juhlapyhä08:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Richards Bay/Delivery Service RCBC01 Delivery Service 2880 Richards Bay -28.787970, 32.099680 +27-35-786 0001

Sixt-toimipiste Richards Bay/Delivery Service RCBC01

Delivery Service
2880 Richards Bay
 
Puhelinnro +27-35-786 0001

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service