Autonvuokraus
Richards Bay Lentoasema
Piilota
Etelä-Afrikka // Richards Bay // Richards Bay Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Richards Bay Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Fish Eagle Flight Crescent
  3900 Richards Bay ZA +27-112309999
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: RCB
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 17:00
la.08:00 - 12:00
Juhlapyhä08:00 - 17:00
 
 

Sixt Autovuokraamosta Richards Bayn lentoasemalla saat laadukasta palvelua ja uuden vuokra-auton allesi vuoden jokaisena päivänä. Palvelupisteemme on saapuvien matkustajien terminaalissa ja parhaiten löydät perille opasteita seuraamalla. Monipuolinen autokalustomme tarjoaa vaihtoehdon niin työ- kuin lomamatkalaisellekin. Ajopelisi kokoluokan voi valita tarpeen ja mieltymyksen mukaan, olipa kyseessä sitten näppärä hatchback, perhekokoluokan sedan tai tilava farmarimalli. Minibussi on oiva valinta silloin, jos jälkikasvua tai muuta porukkaa on reilummin mukana. Voit varata tietyn autoluokan, mutta emme voi taata vuokra-autosi merkkiä tai mallia.

Palvelemme sinua Richards Bayn lentoasemalla (RCB)

Muutaman kilometrin päässä merenrannasta sijaitseva lentoasema on suhteellisen rauhallinen paikka, sillä vuosittaisia matkustajia on vajaat 100 000. Kaupungin keskustaan on viiden kilometrin matka ja sen ajaa alle kymmenessä minuutissa. Sixt Autovuokraamolla on toinen palvelupiste keskustassa rannan tuntumassa ja sinne on kentältä matkaa vähän yli kymmenen kilometriä. Voit palauttaa vuokra-auton valintasi mukaan kumpaan tahansa pisteistä. Jotta autonvuokraus Richards Bayn lentoasemalla onnistuisi mahdollisimman tyydyttävästi, valitse itsellesi tarvitsemasi lisäpalvelut. Vuokra-autoon saa nimettyä lisäkuljettajan ja vuokrattua edullisesti GPS-navigaattorin. Vakuutusta voi laajentaa kolari-, lasi- ja rengasturvalla. Lapsiperheiden vuokra-autoon Richards Bayn lentoasemalla on tarjolla vauvan turvakaukalo ja erikokoisia lasten vahvistettuja turvaistuimia.

Kierrä Richards Bayn mielenkiintoisimmat paikat kätevästi vuokra-autolla

Etelä-Afrikan itärannikolla sijaitseva merellinen kaupunki on noin 60 000 asukkaan satamakaupunki. Autonvuokraus Richards Bayn lentoasemalta on kätevä keino päästä tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin ja muutenkin rannikkoalueeseen. Seudun historiaan voi perehtyä Empangenin taide- ja kulttuurihistoriallisessa museossa, joka on lännen suunnassa parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä. Turisteille järjestetään mielenkiintoisia opastettuja hevossafareita, joissa pääsee ratsastaen nauttimaan paikallisesta luonnosta. Safarilla voi hyvällä onnella nähdä muun muassa kirahveja silmästä silmään. Kaupungissa pääsee harrastamaan teollisuusturismia, sillä opastettuja kierroksia järjestetään muun muassa erilaisissa tuotantolaitoksissa, rahtisataman alueella ja kaivoksissa. Auringonottajien ja vesiurheilijoiden kannattaa ajaa alueen hiekkarannoille, jotka sopivat niin uimiseen, surffaukseen kuin sukelteluunkin. Parhaat uimarannat pienille lapsille löytyvät kaupungin venesataman edustalta idyllisen Pelikaanisaaren rannalta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 17:00
la.08:00 - 12:00
Juhlapyhä08:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Richards Bay Lentoasema RCB Fish Eagle Flight Crescent 3900 Richards Bay -28.736855, 32.093776 +27-112309999

Sixt-toimipiste Richards Bay Lentoasema RCB

Fish Eagle Flight Crescent
3900 Richards Bay
 
Puhelinnro +27-112309999

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service