Auton vuokraus alueella Upington

 

Palvelumme toimipisteessä Upington

Asiantuntevaa autonvuokrausta Upingtonissa

Asiantuntevaa autonvuokrausta Upingtonissa

Sixt Autovuokraamon kautta autonvuokraus Etelä-Afrikan Upingtonissa on edullista ja turvallista. Valitse vuokra-auto omien mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan monipuolisesta autovalikoimastamme. Autokalustomme Etelä-Afrikan Upingtonissa kattaa tunnetuimpien merkkien uusimmat mallit. Ota allesi taloudellinen henkilöauto, tilava farmari tai vaativaan ajoon sopiva maasturi. Suuremmalle porukalle sopiva vaihtoehto on minibussi. Meillä on ajoneuvoja moneen makuun ja niiden vuokraus on lisäksi erittäin helppoa! Voit hoitaa varauksen etukäteen joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme aloittaa matkasi suunnittelun jo nyt! Sixt Autovuokraamo Etelä-Afrikan Upingtonissa tarjoaa kilpailukykyiset hinnat, uusimmat automallit sekä asiantuntevan asiakaspalvelun. Kaikki vuokra-automme Upingtonissa ovat ilmastoituja ja automaattivaihteisia, ja tarjoamme niihin myös kattavat lisäpalvelut ja vakuutukset. Mikäli matkustat ryhmässä ja haluat helpottaa ajoa, valitse varauksen yhteydessä lisäkuljettajapalvelumme. Jos Upington ei ole sinulle entuudestaan tuttu kohde, suosittelemme GPS-navigaattoria matkaasi helpottamaan. Lasten kanssa matkustettaessa on hyvä muistaa lisätä pakettiin turvalliset lastenistuimet. Täydellisen listan autokategorioista ja lisäpalveluista löydät verkkosivuiltamme varausvaiheessa. Huomaathan varausta tehdessäsi, että Sixt takaa autokategorian, ei tiettyä automallia. Mikäli sinulla herää kysyttävää autonvuokrauksesta Upingtonissa, älä epäröi ottaa yhteyttä ystävällisiin asiakaspalvelijoihimme, jotka ovat tavoitettavissa viikon jokaisena päivänä.
Sixtin vuokra-autolla Etelä-Afrikan Upingtonissa

Sixtin vuokra-autolla Etelä-Afrikan Upingtonissa

Upington on noin 75 000 asukkaan kaupunki Northern Capen eli Pohjois-Kapin provinssissa Etelä-Afrikassa. Se sijaitsee Etelä-Afrikan suurimman joen, Oranjejoen rannalla. Alue on vehreää sekä kuuluisa viineistään. Kaupungissa ollessa kannattaakin ehdottomasti käydä viininmaistelussa tutustumassa Etelä-Afrikan kuuluisiin viineihin. Tämä onnistuu esimerkiksi aivan kaupungin ytimessä Orange River Cellarsissa. Shoppailemaan pääsee keskustan Kalahari Mall -ostoskeskuksen kymmenissä kaupoissa ja ostokset kulkevat mukana näppärästi Sixt vuokra-autossa. Jos haluat päästä näkemään Afrikan eläimistöä, kannattaa suunnata Kalagadi Transfrontier Park -luonnonpuistoon. Noin 250 kilometrin matkan taitat ilmastoidulla ja luotettavalla Sixt vuokra-autolla. Ajomatkalla pääset myös ihailemaan maan kauniita maisemia ja näkemään todellista Afrikkaa. Autonvuokraus Sixtiltä Upingtonissa on helppoa, ja mahdollistaa alueen tutkimisen oman aikataulusi mukaan. Anna meidän auttaa sinua matkasi järjestelyssä. Valitse Sixt!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Upington

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Upington.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Upington?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Upington. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Upington?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 3 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Matka Sixtille
(4,5)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Upington

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Upington?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Upington?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Upington

Näytä lisää