Autonvuokraus
Upington/Delivery Service
Piilota
Etelä-Afrikka // Upington // Upington/Delivery Service
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Upington/Delivery Service: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Delivery and Collection
  8800 Upington ZA +27-54-3322522
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 17:30
Juhlapyhä08:00 - 17:30
 
 

Matkusta Upingtonissa Sixtin vuokra-autolla ja koet enemmän

Eksoottisen Etelä-Afrikan mielenkiintoisimmat kohteet ovat lähempänä valitessasi autonvuokrauksen Upington Delivery Servicen Sixtiltä. Toimipisteemme Upingtonissa on yksi helpoimmista tavoista vuokrata auto Sixtiltä. Sinun ei tarvitse lainkaan miettiä karttoja tai sijaintiamme, vaan me löydämme sinut. Autovuokraamomme Upington Delivery Service toimittaa vuokra-auton haluamaasi osoitteeseen sinulle sopivana ajankohtana. Teet vain varauksen etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimitse ja valitset haluamasi ajoneuvokategorian sekä lisäpalvelut. Henkilökuntamme valikoi vapaana olevasta ajoneuvokalustostamme sinulle sopivimman vuokra-auton Upington Delivery Servicen valikoimasta ja toimittaa sen luoksesi. Avaimet käteen saatuasi voit nauttia vapaudesta, jonka autonvuokraus Upington Delivery Service mahdollistaa sinulle Etelä-Afrikassa. Lomaile perheen parissa, matkaa työn merkeissä tai nauti ystävien seurasta Sixtin vuokra-autolla liikkuen.

Sixtin palvelut säästävät selvää rahaa matkallasi

Saksalainen perheyritys Sixt perustettiin jo vuonna 1912. Reilun sadan vuoden aikana olemmekin ehtineet kartuttaa osaamistamme sekä asiantuntevaa asiakaspalvelua autonvuokrauksen suhteen. Toimipisteitämme on nykyisin jo yli 105 maassa. Varaus kannattaa aina tehdä etukäteen. Verkkosivumme palvelevat 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä, ja halutessasi voit soittaa meille ja kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä tai tehdä varauksen osaavan henkilökuntamme avulla. Valittavanasi on useasta eri ajoneuvokategoriasta, joita Upingtonissa ovat taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, luksusta henkivät avoautot, tyylikkäät urheiluautot sekä luotettavat maasturit. Emme valitettavasti varaa yksittäisiä automalleja. Vuokrapakettiin on mahdollista lisätä muun muassa useita kuljettajia, mukaan lukien alle 25-vuotiaat kuljettajat, joka tekee matkasta nautinnollisempaa voidessasi välillä pitää taukoa ajamisesta. Pienimmätkin matkustajat nauttivat matkasta, kun mukana on lasten turvaistuin. GPS-navigaattorin avulla löydät kaikki kohteet helpommin. Vakuutukset tuovat lisäturvaa, ja Etelä-Afrikan teillä on hyvä hyödyntää valmiiksi maksettujen tietullien etu. Hyödynnä pidemmillä matkoilla myös rajattoman kilometrimäärän tarjous.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 17:30
Juhlapyhä08:00 - 17:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Upington/Delivery Service UTNC01 Delivery and Collection 8800 Upington -28.461300, 21.239600 +27-54-3322522

Sixt-toimipiste Upington/Delivery Service UTNC01

Delivery and Collection
8800 Upington
 
Puhelinnro +27-54-3322522

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service