Autonvuokraus
Upington Lentoasema
Piilota
Etelä-Afrikka // Upington // Upington Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Upington Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Diedericks Road
  8800 Upington ZA +27-112309999
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: UTN
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 17:30
 
 

Sixt Autovuokraamo Upingtonin lentoasemalla palvelee sinua sekä arkena että pyhänä. Toimipisteemme löytyy keskeiseltä paikalta terminaalirakennuksesta opasteita seuraten. Monipuolisessa autokalustossamme on sopiva vaihtoehto moneen makuun. Taloudellisista henkilöautoista näppärät viistoperämallit ovat käteviä erityisesti kaupungissa ja isommissa sedaneissa riittää väljyyttä niin etu- kuin takapenkilläkin. Farmarimallit ja maasturit tarjoavat tilaa sekä tavaroille että matkustajille. Saat varattua itsellesi autokategorian, mutta emme voi luvata tiettyä merkkiä tai mallia. Tutustu palveluihin ja vuokra-autokalustoon verkkosivullamme ja valitse mieluinen vuokra-auto itsellesi.

Pieni suuri Upingtonin lentoasema (UTN)

Yli 800 metrin korkeudessa merenpinnasta mitattuna sijaitseva kolmen kiitoradan kenttä on 50 000 vuotuisalla matkustajalla mitattuna pieni kenttä. Toisaalta sen pisin 4900 metriä pitkä kiitorata on yksi maailman pisimmistä lajissaan. Kenttä sijaitsee kaupungin pohjoisreunalla ja matkaa keskustaan on viitisen kilometriä. Keskustassa sijaitsee toinen Sixt Autovuokraamo noin vartin ajomatkan päässä lentoaseman toimipisteestä. Autonvuokraus Upingtonin lentoasemalta on joustavaa, sillä lentoasemalta vuokratun auton voit palauttaa joko kentällä olevaan tai halutessasi keskustan pisteeseen. Onnistunut autonvuokraus Upingtonin lentoasemalla sisältää myös tarpeelliset lisäpalvelut. Sixt tarjoaa käyttöösi lisäkuljettajamahdollisuuden ja vakuutukseen voi ottaa edullisesti lisäturvaksi lasi-, rengas- ja kolariturvan. Vuokra-autoon Upingtonin lentoasemalla on myös saatavilla GPS-navigaattori ja lapsiperheiden ajopeleihin tuiki tärkeät lasten turvakaukalot ja -istuimet.

Tutustu kaupungin ympäristöön vuokra-autolla

Upington on vajaan 80 000 asukkaan kaupunki Etelä-Afrikan pohjoisosassa. Se on yksi yli 2000 kilometrin mittaisen Oranjejoen rantakaupungeista. Keskusta-alue on pääosin joen pohjoisrannalla. Autonvuokrauksen Upingtonin lentoasemalta voikin hyödyntää ajelemalla kauniita rantateitä pitkin maisemia katsellen. Toisenlaisen perspektiivin saa, kun ajaa paikalliseen lauttarantaan ja hyppää siellä jokilautan kyytiin. Laineiden liplattaessa on mukava tutustua jokeen ja sitä ympäröivään luontoon. Myös kanootteja on vuokrattavana. Jos kaupungin ja alueen historia kiinnostaa, sillan tuntumassa on Kalahari-Oranje museo. Shoppailijan elämää on helpotettu, sillä kaupungin parhaat kaupat löytyvät lähes keskeltä keskustaa, missä on yli 70 liikkeen kauppakeskus Kalahari Mall. Seikkailun- ja retkeilynhaluisille voi vinkata, että opastettuja safarimatkoja on tarjolla Kalaharin aavikolle.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 17:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Upington Lentoasema UTN Diedericks Road 8800 Upington -28.401111, 21.259722 +27-112309999

Sixt-toimipiste Upington Lentoasema UTN

Diedericks Road
8800 Upington
 
Puhelinnro +27-112309999

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service