Auton vuokraus toimipisteestä Upington Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Upington Lentoasema

Osoite

Diedericks Road, 8800 Upington, Etelä-Afrikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 17:30
La
08:30 - 09:30 12:30 - 13:30
Su
08:30 - 09:30 16:00 - 17:30
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Upington Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Autovuokraamo Upingtonin lentoasemalla palvelee sinua sekä arkena että pyhänä. Toimipisteemme löytyy keskeiseltä paikalta terminaalirakennuksesta opasteita seuraten. Monipuolisessa autokalustossamme on sopiva vaihtoehto moneen makuun. Taloudellisista henkilöautoista näppärät viistoperämallit ovat käteviä erityisesti kaupungissa ja isommissa sedaneissa riittää väljyyttä niin etu- kuin takapenkilläkin. Farmarimallit ja maasturit tarjoavat tilaa sekä tavaroille että matkustajille. Saat varattua itsellesi autokategorian, mutta emme voi luvata tiettyä merkkiä tai mallia. Tutustu palveluihin ja vuokra-autokalustoon verkkosivullamme ja valitse mieluinen vuokra-auto itsellesi.
Pieni suuri Upingtonin lentoasema (UTN)

Pieni suuri Upingtonin lentoasema (UTN)

Yli 800 metrin korkeudessa merenpinnasta mitattuna sijaitseva kolmen kiitoradan kenttä on 50 000 vuotuisalla matkustajalla mitattuna pieni kenttä. Toisaalta sen pisin 4900 metriä pitkä kiitorata on yksi maailman pisimmistä lajissaan. Kenttä sijaitsee kaupungin pohjoisreunalla ja matkaa keskustaan on viitisen kilometriä. Keskustassa sijaitsee toinen Sixt Autovuokraamo noin vartin ajomatkan päässä lentoaseman toimipisteestä. Autonvuokraus Upingtonin lentoasemalta on joustavaa, sillä lentoasemalta vuokratun auton voit palauttaa joko kentällä olevaan tai halutessasi keskustan pisteeseen. Onnistunut autonvuokraus Upingtonin lentoasemalla sisältää myös tarpeelliset lisäpalvelut. Sixt tarjoaa käyttöösi lisäkuljettajamahdollisuuden ja vakuutukseen voi ottaa edullisesti lisäturvaksi lasi-, rengas- ja kolariturvan. Vuokra-autoon Upingtonin lentoasemalla on myös saatavilla GPS-navigaattori ja lapsiperheiden ajopeleihin tuiki tärkeät lasten turvakaukalot ja -istuimet.
Tutustu kaupungin ympäristöön vuokra-autolla

Tutustu kaupungin ympäristöön vuokra-autolla

Upington on vajaan 80 000 asukkaan kaupunki Etelä-Afrikan pohjoisosassa. Se on yksi yli 2000 kilometrin mittaisen Oranjejoen rantakaupungeista. Keskusta-alue on pääosin joen pohjoisrannalla. Autonvuokrauksen Upingtonin lentoasemalta voikin hyödyntää ajelemalla kauniita rantateitä pitkin maisemia katsellen. Toisenlaisen perspektiivin saa, kun ajaa paikalliseen lauttarantaan ja hyppää siellä jokilautan kyytiin. Laineiden liplattaessa on mukava tutustua jokeen ja sitä ympäröivään luontoon. Myös kanootteja on vuokrattavana. Jos kaupungin ja alueen historia kiinnostaa, sillan tuntumassa on Kalahari-Oranje museo. Shoppailijan elämää on helpotettu, sillä kaupungin parhaat kaupat löytyvät lähes keskeltä keskustaa, missä on yli 70 liikkeen kauppakeskus Kalahari Mall. Seikkailun- ja retkeilynhaluisille voi vinkata, että opastettuja safarimatkoja on tarjolla Kalaharin aavikolle.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Upington Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Upington Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Upington Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Upington Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Upington Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 3 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Matka Sixtille
(4,5)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Upington Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Upington Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Upington Lentoasema

Näytä lisää