Auton vuokraus toimipisteestä Upington/Delivery Service

 

Ohjeet toimipisteeseen Upington/Delivery Service

Osoite

Delivery and Collection, 8800 Upington, Etelä-Afrikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 17:30
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 17:30

Palvelumme toimipisteessä Upington/Delivery Service

Matkusta Upingtonissa Sixtin vuokra-autolla ja koet enemmän

Matkusta Upingtonissa Sixtin vuokra-autolla ja koet enemmän

Eksoottisen Etelä-Afrikan mielenkiintoisimmat kohteet ovat lähempänä valitessasi autonvuokrauksen Upington Delivery Servicen Sixtiltä. Toimipisteemme Upingtonissa on yksi helpoimmista tavoista vuokrata auto Sixtiltä. Sinun ei tarvitse lainkaan miettiä karttoja tai sijaintiamme, vaan me löydämme sinut. Autovuokraamomme Upington Delivery Service toimittaa vuokra-auton haluamaasi osoitteeseen sinulle sopivana ajankohtana. Teet vain varauksen etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimitse ja valitset haluamasi ajoneuvokategorian sekä lisäpalvelut. Henkilökuntamme valikoi vapaana olevasta ajoneuvokalustostamme sinulle sopivimman vuokra-auton Upington Delivery Servicen valikoimasta ja toimittaa sen luoksesi. Avaimet käteen saatuasi voit nauttia vapaudesta, jonka autonvuokraus Upington Delivery Service mahdollistaa sinulle Etelä-Afrikassa. Lomaile perheen parissa, matkaa työn merkeissä tai nauti ystävien seurasta Sixtin vuokra-autolla liikkuen.
Sixtin palvelut säästävät selvää rahaa matkallasi

Sixtin palvelut säästävät selvää rahaa matkallasi

Saksalainen perheyritys Sixt perustettiin jo vuonna 1912. Reilun sadan vuoden aikana olemmekin ehtineet kartuttaa osaamistamme sekä asiantuntevaa asiakaspalvelua autonvuokrauksen suhteen. Toimipisteitämme on nykyisin jo yli 105 maassa. Varaus kannattaa aina tehdä etukäteen. Verkkosivumme palvelevat 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä, ja halutessasi voit soittaa meille ja kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä tai tehdä varauksen osaavan henkilökuntamme avulla. Valittavanasi on useasta eri ajoneuvokategoriasta, joita Upingtonissa ovat taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, luksusta henkivät avoautot, tyylikkäät urheiluautot sekä luotettavat maasturit. Emme valitettavasti varaa yksittäisiä automalleja. Vuokrapakettiin on mahdollista lisätä muun muassa useita kuljettajia, mukaan lukien alle 25-vuotiaat kuljettajat, joka tekee matkasta nautinnollisempaa voidessasi välillä pitää taukoa ajamisesta. Pienimmätkin matkustajat nauttivat matkasta, kun mukana on lasten turvaistuin. GPS-navigaattorin avulla löydät kaikki kohteet helpommin. Vakuutukset tuovat lisäturvaa, ja Etelä-Afrikan teillä on hyvä hyödyntää valmiiksi maksettujen tietullien etu. Hyödynnä pidemmillä matkoilla myös rajattoman kilometrimäärän tarjous.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Upington/Delivery Service

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Upington/Delivery Service.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Upington/Delivery Service?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Upington/Delivery Service?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Upington/Delivery Service syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Upington/Delivery Service

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Upington/Delivery Service?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Upington/Delivery Service

Näytä lisää