Autonvuokraus
Witbank (eMalahleni)
Piilota
Etelä-Afrikka // Witbank // Witbank (eMalahleni)
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Witbank (eMalahleni): Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Mandela Street 109
  1034 Witbank (eMalahleni) ZA +27-112309999
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: PRYE01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 17:00
la.08:00 - 13:00
 
 

Sixtin vuokra-autolla Witbank tutuksi

Sixtin autonvuokrauspiste Witbankissa on hyvä valinta sinulle, joka haluat rauhassa nauttia Etelä-Afrikan mielenkiintoisimpien kohteiden tutkimisesta oman aikataulusi tuoman vapauden myötä. Toimipisteemme sijaitsee yhteistyökumppanimme First Car Rentalin toimpisteen yhteydessä, joten seuraa opasteita lähestyessäsi Sixt Autovuokraamo Witbankia. Vuokra-auto Witbankissa on valmis käyttöösi tehtyäsi varauksesi etukäteen verkkosivuillamme, tai vaihtoehtoisesti voit soittaa meille. Valikoima vuokra-autoja Witbankissa sisältää henkilöautot ja farmarit, urheilu- ja avoautot sekä maasturit. Autonvuokraus Witbankissa on mukava tapa tutustua paikalliseen ympäristöön, ja voit matkastasi vapaammin liikuitpa sitten yhdessä perheen parissa, työasioissa tai ystävien kanssa elämyksiä savanneilla ja safareilla metsästäen. Tutustu koko palvelujemme tarjontaa lähemmin verkkosivuillamme ja tee varauksesi jo tänään!

Sixtin vuokra-autolla saat matkallesi enemmän vapautta

Saksalainen perheyritys Sixt perustettiin jo vuonna 1912. Olemme siitä lähtien keskittyneet rakentamaan luotettavaa ja osaavaa asiakaspalvelua, ja meidät tunnetaankin nykyään maailmalla jo yli 105 maassa. Korkeatasoinen vuokra-autokalustomme kuuluu Euroopan top kolmen kärkeen. Autonvuokraus Sixtiltä on helppoa. Sinun tarvitsee vain tehdä varaus etukäteen verkkosivuillamme. Valitse haluamasi ajoneuvokategoria. Witbankissa saatavilla olevat kategoriat ovat henkilöautot, farmarit, urheilu- ja avoautot sekä maasturit. Huomioithan, että emme voi varata yksittäisiä automerkkejä. Kategorian valittuasi voit lisätä vuokrapakettiisi erilaisia lisäpalveluja, joihin kuuluvat muun muassa vakuutukset, sekä mahdollisuus lisätä useita kuljettajia - alle 25-vuotiaat kuljettajat huomioon ottaen. Etelä-Afrikan teillä selvää rahaa säästyy hyödyntämällä valmiiksi maksettujen tietullien etu, samoin pidemmillä matkoilla kannattaa valita rajattoman kilometrimäärän tarjoukseme. Kun mukana on pieniä lapsia, matka sujuu mukavammin lasten turvakaukalon tai turvaistuimen kanssa. Kaikki osoitteet löytyvät helposti GPS-navigaattorin avulla, joka johdattaa sinut perille myös sivureittejä tutkiessa. Sixtin palveluilla varmistat sen, että koko seurueesi nauttii matkasta turvallisin ja luottavaisin mielin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 17:00
la.08:00 - 13:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Witbank (eMalahleni) PRYE01 Mandela Street 109 1034 Witbank (eMalahleni) -25.875000, 29.235800 +27-112309999

Sixt-toimipiste Witbank (eMalahleni) PRYE01

Mandela Street 109
1034 Witbank (eMalahleni)
 
Puhelinnro +27-112309999

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service