Auton vuokraus toimipisteestä Witbank (eMalahleni)

 

Ohjeet toimipisteeseen Witbank (eMalahleni)

Osoite

Mandela Street 109, 1034 Witbank (eMalahleni), Etelä-Afrikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 17:00
La
08:00 - 13:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Witbank (eMalahleni)

Sixtin vuokra-autolla Witbank tutuksi

Sixtin vuokra-autolla Witbank tutuksi

Sixtin autonvuokrauspiste Witbankissa on hyvä valinta sinulle, joka haluat rauhassa nauttia Etelä-Afrikan mielenkiintoisimpien kohteiden tutkimisesta oman aikataulusi tuoman vapauden myötä. Toimipisteemme sijaitsee yhteistyökumppanimme First Car Rentalin toimpisteen yhteydessä, joten seuraa opasteita lähestyessäsi Sixt Autovuokraamo Witbankia. Vuokra-auto Witbankissa on valmis käyttöösi tehtyäsi varauksesi etukäteen verkkosivuillamme, tai vaihtoehtoisesti voit soittaa meille. Valikoima vuokra-autoja Witbankissa sisältää henkilöautot ja farmarit, urheilu- ja avoautot sekä maasturit. Autonvuokraus Witbankissa on mukava tapa tutustua paikalliseen ympäristöön, ja voit matkastasi vapaammin liikuitpa sitten yhdessä perheen parissa, työasioissa tai ystävien kanssa elämyksiä savanneilla ja safareilla metsästäen. Tutustu koko palvelujemme tarjontaa lähemmin verkkosivuillamme ja tee varauksesi jo tänään!
Sixtin vuokra-autolla saat matkallesi enemmän vapautta

Sixtin vuokra-autolla saat matkallesi enemmän vapautta

Saksalainen perheyritys Sixt perustettiin jo vuonna 1912. Olemme siitä lähtien keskittyneet rakentamaan luotettavaa ja osaavaa asiakaspalvelua, ja meidät tunnetaankin nykyään maailmalla jo yli 105 maassa. Korkeatasoinen vuokra-autokalustomme kuuluu Euroopan top kolmen kärkeen. Autonvuokraus Sixtiltä on helppoa. Sinun tarvitsee vain tehdä varaus etukäteen verkkosivuillamme. Valitse haluamasi ajoneuvokategoria. Witbankissa saatavilla olevat kategoriat ovat henkilöautot, farmarit, urheilu- ja avoautot sekä maasturit. Huomioithan, että emme voi varata yksittäisiä automerkkejä. Kategorian valittuasi voit lisätä vuokrapakettiisi erilaisia lisäpalveluja, joihin kuuluvat muun muassa vakuutukset, sekä mahdollisuus lisätä useita kuljettajia - alle 25-vuotiaat kuljettajat huomioon ottaen. Etelä-Afrikan teillä selvää rahaa säästyy hyödyntämällä valmiiksi maksettujen tietullien etu, samoin pidemmillä matkoilla kannattaa valita rajattoman kilometrimäärän tarjoukseme. Kun mukana on pieniä lapsia, matka sujuu mukavammin lasten turvakaukalon tai turvaistuimen kanssa. Kaikki osoitteet löytyvät helposti GPS-navigaattorin avulla, joka johdattaa sinut perille myös sivureittejä tutkiessa. Sixtin palveluilla varmistat sen, että koko seurueesi nauttii matkasta turvallisin ja luottavaisin mielin.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Witbank (eMalahleni)

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Witbank (eMalahleni).
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Witbank (eMalahleni)?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Witbank (eMalahleni)?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Witbank (eMalahleni) syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 1 arvosteluun

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Witbank (eMalahleni)

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Witbank (eMalahleni)?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Witbank (eMalahleni)

    Näytä lisää