Autonvuokraus
Vįgar Lentoasema
Piilota
Färsaaret // Sörvagur // Vįgar Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Vįgar Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Airport
  380 Sörvagur FO +45-32481100
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: FAE
Aukioloajat
ma. - su.07:30 - 21:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Vįgarin lentoasemalla

Vįgariin suunnatessasi ota allesi vuokra-auto jo lentokentällä Sixt Autovuokraamosta Vįgarin lentoasemalta, ja tutustu jylhän satumaisiin maisemiin ja lämminsydämisiin färsaarelaisiin mukavasti omien aikataulujen viemänä. Saari on kuin satumaa, täynnä eksotiikkaa ja koettavaa! Sixt vuokra-autokalustomme kattaa tunnetuimmat automerkit, joilla ajaa turvallisesti niin työ- kuin lomamatka-ajotkin. Voit valita näppärän pienemmän luokan henkilöauton ystäväporukalle, minibussin suuremman ryhmän kuljetuksiin tai vaikkapa mukavan farmarin perhelomalle. Muistathan vuokra-autoa valitessasi, että takaamme ainoastaan vuokra-autokategorian, emme tiettyä automerkkiä. Höystä vierailusi saarella lisävarusteilla, kuten gps-navigaattorilla, etkä eksy kartalta, ja lasten turvaistuimilla, jotta pienimmätkin matkustajat kulkevat turvallisesti mukana. Ajele huoletta vapailla kilometreillä, ilman piilokuluja!

Autonvuokraus Färsaarten Vįgarin lentoasemalla

Vįgarin lentoasema, lyhenne FAE, sijaitsee pikkuisella Vįgarin saarella Färsaarilla, pohjoisella Atlantin Valtamerellä. Tämän lentoaseman ympäristö jää varmasti mieleen, sillä se sijaitsee korkealla törmällä, josta on valtava pudotus mereen. Lähin Sųrvįgurin kylä on vain noin kahden kilometrin päässä lentoasemalta. Lentoasemalle pääsee taksilla ja paikallisbussilla, mutta kätevimmin otat saaren haltuun vuokraamalla ajoneuvon autonvuokrausta tarjoavasta Sixt Autovuokraamosta Vįgarin lentoasemalta. Toimipisteemme sijaitsee lentoaseman terminaalissa, ja kylttejä seuraamalla löydät meidät helposti.

Jylhän saaren satumaiset maisemat haltuun Sixt vuokra-autolla

Varo lampaita ja nautiskele maisemista Vįgarin lentoasemalta hankitun vuokra-auton kyydissä. Pakkaa perheesi ja matkatavarat kätevästi tilavan farmarin kyytiin jo lentoasemalla, ja voit huoletta unohtaa aikataulut ja pysäkkien sijainnit. Tai valitse edustuksellinen sedan, tai taloudellinen hatchback, ja anna ajonautinnon siivittää sinut työ- tai huvimatkalle. Ajele Färsaarten pääkaupunkiin, noin 50 000 asukkaan Tórshavniin, joka sijaitsee noin 46 kilometriä Vįgarin Lentoasemalta itään, ja hämmästele matkalla saarten karun satumaista maisemaa.

Saarten miljoonia vuosia vanhat vuoristomaisemat tarjoavat patikoijille ja luonnosta kiinnostuneille nähtävää ja koettavaa. Tee päiväretki Sixt vuokra-autolla vaikkapa Leynarin kylään, Kollfjaršardalurin joki- ja vuoristomaisemaan. Pääkaupungista Tórshavnista Leynariin on noin 26 kilometrin matka. Ulkoilun jälkeen maittaa varmasti saarten maukkaat maut, joten suuntaa vuokra-auto pääkaupungin tasokkaisiin ravintoloihin maistelemaan tuoreita mereneläviä tai lammasta. Färsaaret suosivat rohkeaa ja uteliasta matkailijaa, tarjoten toinen toistaan huikeampia maisemia. Vuokraa siis Sixt Autovuokraamo Vįgarin lentoasemalta ajoneuvo, ja anna seikkailun viedä mennessään. Tämä saari ei unohdu ihan heti!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:30 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Vįgar Lentoasema FAE Airport 380 Sörvagur 62.063611, -7.276944 +45-32481100

Sixt-toimipiste Vįgar Lentoasema FAE

Airport
380 Sörvagur
 
Puhelinnro +45-32481100

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service