Autonvuokraus
Torshavn
Piilota
Färsaaret // Torshavn
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Torshavn

Anna Sixt Autovuokraamon varustaa sinut matkaan laadukkaalla vuokra-autolla, jotta saat lomastasi Torshavnissa kaiken parhaan irti! Matkustaessasi sinun täytyy voida luottaa ajoneuvoosi ja etenkin Färsaarten osittain sorateistä koostuvalla tieverkostolla autokaluston on oltava laadukasta ja kestävää. Me Sixtillä panostamme autovalikoimaamme sekä siihen, että autonvuokraus on sujuvaa, jotta sinä voit keskittyä tärkeimpään, eli nauttimaan matkastasi Torshavnissa murheitta. Henkilöautojemme ja farmariemme vuokraus tapahtuu kätevästi Vagarin lentoasemalta ja ammattitaitoinen asiakaspalvelumme palvelee sinua aina tarvittaessa kysymyksissäsi.

 
 • Torshavn (from 01.01.2023)

  Sixt Autonvuokraus
  Stidjagota 3
  100 Torshavn

  ma. - pe.08:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Torshavn City (until 31.12.22)

  Sixt Autonvuokraus
  Jonas Broncksgøta 17
  100 Torshavn

  ma. - pe.08:00 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Autonvuokraus Torshavnilla sujuu näppärästi Sixtiltä

Kun olet suuntaamassa matkaa jo viikinkien aikoinaan asuttamille saarille, voimme suositella lämpimästi lisäpalvelujamme avuksesi tekemään matkastasi sujuvampaa. Nopeasti vaihtuvien sääolosuhteiden ansiosta voi neliveto olla varteenotettava vaihtoehto, ja vakuutus lisää turvallisuuden tunnettasi, kun tiedät ettet jää mahdollisesti kiperässä paikassakaan yksin. GPS-navigaattori on myös hyvin suositeltava vaihtoehto osittain harvaan asutetuilla Färsaarilla. Voit varata lisäpalvelut tilaukseesi joko netissä tai paikan päällä Sixt Autovuokraamossamme saavuttuasi Torshavniin. Huomioithan, että voimme taata ainoastaan ajoneuvon kategorian, emme jotakin tiettyä merkkiä tai mallia. Haluamme tarjota mahdollisuuden mukavaan ajokokemukseen kaikille, joten myös alle 25-vuotiaat voivat vuokrata ajoneuvoja kauttamme.

Koe Färsaarten lumo Sixtin vuokra-autolla Torshavnista käsin

Torshavn on Tanskaan kuuluvien itsehallinnollisten Färsaarten pääkaupunki, jonka kauniit värikkäät talot viehättävät varmasti matkaajan silmää. Ensimmäinen maininta Torshavnista löytyy peräti jo vuodelta 1075, jolloin viikingeillä oli tapana kokoontua paikalle kokouksiinsa ja siksi kaupungista tulikin pysyvä alue kaupankäyntiin. Tässä kauniissa kaupungissa voit tehdä ratsastusretkiä hevosilla upeissa maisemissa, tutustua Färsaarten kansallismuseoon tai nähdä vaikkapa taidenäyttelyitä ja tanssi- ja musiikkiesityksiä Nordic Housessa.

Nappaa ihmeessä vuokra-auto allesi ja suuntaa Torshavnista Saksunin luonnonkauniiseen kylään vuonon juurella, joka sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä. Saksunin talot muistuttavat keskiaikaisia asuntoja ja siellä on myös henkeäsalpaavan kaunis laguuni ja myös museona toimiva lammasfarmi. Voit samalla käydä Hvalvikin kirkossa, joka 1800-luvulla perustettuna on Färsaarten vanhin. Karauta Vestmannaan ja lähde kalastusretkelle, ja pääset kokemaan aitoa jo viikinkiajoilta periytyvää färsaarelaista elämäntapaa ongenvavan varressa. Tee Sixtin avulla unohtumaton matka taianomaisille saarille keskellä Pohjois-Atlanttia!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service