Autonvuokraus
Torshavn City (until 31.12.22)
Piilota
Färsaaret // Torshavn // Torshavn City (until 31.12.22)
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Torshavn: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Jonas Broncksgøta 17
  100 Torshavn FO +298-733540
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 16:00
 
 

Vuokraa auto Tórshavnissa Sixt Autovuokraamosta

Autonvuokraus Färsaarten pääkaupungissa, Tórshavnissa, onnistuu näppärästi ja nopeasti Tórshavnin Kaupungin toimipisteestämme, jossa on tarjolla uusia, luotettavia vuokra-autoja, asiantuntevaa palvelua ja edulliset hinnat. Meille on helppo löytää, sillä sijaitsemme aivan kaupungin keskustassa, vain muutaman sadan metrin päässä vanhasta kaupungista ja satamasta. Palvelupisteemme viereen saapuvat myös paikallisbussit, joten ei ole ongelma saapua pidemmänkään matkan takaa. Kun olet varannut vuokra-autosi etukäteen, noudat sen kätevästi Tórshavnin Kaupungin toimipisteestämme, jossa se odottaa sinua lähtövalmiina, minne päätät sen nokan sitten suunnatakin. Kaupunkiajeluun ja yhden hengen tai pienen seurueen käyttöön meiltä löytyy taloudellinen henkilöauto, mutta perheelle tai isommalle seurueelle voi tilava farmari olla optimaalisin valinta. Meillä on myös vankkoja ja kaikenlaisilla tieosuuksilla pärjääviä maastureita, joilla selviät mainiosti pidemmästäkin autoreissusta. Kaikki Sixt Autovuokraamon ajoneuvot ovat uusimpia malleja, joten liikut turvallisesti ja miellyttävästi liikenteessä, joten suuntaa verkkosivuillemme valitsemaan sopivin autoluokka matkallesi Tórshavn Kaupungin toimipisteestämme!

Nauti upeista maisemista ja nähtävyyksistä Sixtin vuokra-autolla

Saavuitpa Tórshavniin sitten lomailemaan tai työmatkalle, vuokra-auton tehtävä on palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Kannattaa siis käyttää hetki tutustuen lisäpalveluihimme, joilla voit saada vielä enemmän irti autonvuokrauksesta Sixt Tórshavnin Keskustasta. Toki peruspakettiimme sisältyy jo paljon kaikkea hyödyllistä, kuten vapaat ajokilometrit ja kolariturva talvirenkaineen, mutta lisäksi voit ottaa erilaisia lisäturvia sekä lisäpalveluita. Lapsiperheen matkan onnistumista edistää turvalliset lastenistuimet, joilla jälkikasvu pysyy turvallisesti kyydissä mukana. Silloin kun matkaan on lähtenyt useampi kuin yksi kuski, kannattaa ottaa hyöty irti lisäkuljettajapalvelustamme, joka mahdollistaa sen, että voit nimetä kaksi tai useamman kuskin matkalle. Tee varaus netissä tai puhelimitse ja valitse haluamasi lisäturvat ja -palvelut. Kun varaat vuokra-autoa, pyydämme muistamaan, että voimme luvata vain autoluokan, emme tiettyä automallia. Sixt Autovuokraamo Tórshavn Kaupungin toimipiste toivottaa sinut tervetulleeksi nauttimaan autonvuokrauksen sujuvuudesta!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 16:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Torshavn City (until 31.12.22) FAEC99 Jonas Broncksgøta 17 100 Torshavn 62.010233, -6.765491 +298-733540

Sixt-toimipiste Torshavn City (until 31.12.22) FAEC99

Jonas Broncksgøta 17
100 Torshavn
 
Puhelinnro +298-733540

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service