Auton vuokraus maassa Gambia

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Gambia

Tutustu kohdemaahan Gambia

Sixt Autovuokraamo Gambiassa

Sixt Autovuokraamo Gambiassa

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta Gambiassa onnistuu kätevästi ja edullisesti. Löydät Sixt Autovuokraamon toimipisteet sekä pääkaupunki Banjulin lentoasemalta, noin 30 kilometrin päästä pääkaupungin keskustasta, että Serekundan taajamasta. Serekunda Bijilon toimipisteemme sijaitsee kätevästi lähellä rannan hotelleja Senegambia Highwayn varrella, noin 15 minuutin ajomatkan päässä Serekundan taajaman keskustasta. Molemmissa toimipisteissämme vuokra-auton nouto ja palautus onnistuu kätevästi vuorokauden ympäri, minkä ansiosta voit suunnitella matkasi aikataulun juuri sinulle sopivaksi. Kätevimmin kunkin toimipisteen vuokra-autovalikoimaan ja lisäpalveluihimme tutustut verkkosivuillamme, jossa vuokra-auton varaaminen Gambiasta onnistuu myös halutessasi saman tien.
Gambian liikennekulttuuri saattaa yllättää

Gambian liikennekulttuuri saattaa yllättää

Gambia sijaitsee Atlantin rannalla, Afrikan länsiosassa. Pieni maa mukailee Gambia-joen vartta ja sen ainoa rajanaapuri on Senegal. Atlantin rannat ja kolmenkymmenen asteen lämpö hellivät matkailijoita ympäri vuoden, mutta sadekaudella runsaat sateet ja vuodenvaihteen ajan viileämmät yöt kannattaa huomioida matkaa suunnitellessa. Gambiassa pärjää hyvin englannin kielellä, sillä maa on Britannian viimeisin siirtomaa ja itsenäistyi 1965. Joitakin asioita kannattaa kuitenkin ottaa huomioon ollessa liikkeellä autoillen Gambiassa:
  • Liikenne Gambiassa saattaa tuntua suomalaisittain kaaokselta. Vuokra-autolla paikasta toiseen siirtymiseen kannattaa siis varata aikaa, varsinkin jos seutu ei ole ennestään tuttu.
  • Liikenne on oikeanpuoleinen, mutta vuokra-autolla liikkuessa kannattaa muistaa varovaisuus ja kulkea muun liikenteen mukana.
  • Normaali ajonopeusrajoitus moottoritiellä on 70km/h ja taajama-alueella 25km/h.
Gambian molemmista Sixt Autovuokraamon toimipisteistä on mahdollista valita myös kuljettaja, mikäli auton rattiin hyppääminen tuntuu jännittävältä.
Gambiassa riittää nähtävää Sixtin vuokra-autolla

Gambiassa riittää nähtävää Sixtin vuokra-autolla

Molemmat Sixtin toimipisteet sijaitsevat Gambian länsiosassa ja varsinkin Banjulin lentokentän toimipisteeltä on helppo jatkaa matkaa muualle maahan. Gambia on kapea maa, joka on keskittynyt Gambia-joen varrelle. Pientä ja pitkulaista maata ympäröi Senegal, jonka kanssa maalla on jopa 740 kilometriä yhteistä rajaa. Gambiassa riittää nähtävää ja koettavaa monenlaisille matkailijoille. Maan jopa 80 kilometrin mittainen rantaviiva tarjoaa mahtavat puitteet auringonpalvojille, ja sieltä löytyy myös useita hotelleja sekä vilkasta yöelämää. Mikäli nautitte luonnossa liikkumisesta, kannattaa tutustua maan luonnonpuistoihin, kuten River Gambian luonnonpuistoon, Bijilo Forest Parkiin tai Makasutu Culture Forestiin. Lintubongausta pääsee harrastamaan Atlantin rannikolla sijaitsevalla Kotun sillalla, josta voi havainnoida esimerkiksi kahlaajalintuja ja kuningaskalastajia. Maan länsiosassa, aivan Atlantin rannalla sijaitseva maan pääkaupunki Banjul, entiseltä nimeltään Bathurst, on maan kolmanneksi suurin kaupunki sekä maan taloudellinen ja hallinnollinen keskus. Britit perustivat kaupungin kauppapaikaksi edistämään orjakaupan lakkauttamista 1800-luvun alussa. Pääkaupungista löytyy paljon nähtävää, kuten Gambian kansallismuseo, useita moskeijoita sekä muutama katolinen katedraali, vuoden 1994 vallankaappauksen kunniaksi rakennettu Arch 22 sekä Albert Market -kauppakatu, mistä voi tehdä upeita löytöjä. Maan keskiosassa, Wassun alueella, kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa Senegambian kivikehiin. Kivikehiä on jopa 15.000 neliökilometrin alueella Gambiassa ja Senegalissa. Jopa tonnien painoisia kiviä pystytettiin 700-luvulla varhaisimpien hautojen päälle. Autonvuokraus Sixtiltä Gambiassa on kätevä kulkea tässä jopa 500 kilometriä leveässä valtiossa, kunhan muistaa heittäytyä paikallisen liikenteen joukkoon pelottomasti. Vuokra-auton Gambiassa saat kätevästi ja edullisesti käyttöösi vaikka heti lentokentältä ja jos liikenne jännittää, kannattaa vuokraukseen lisätä kuljettajapalvelu. Turvallista matkaa!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Gambia

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Gambia.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Gambia?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Gambia?
Olitpa sitten aikeissa viipyä kohteessa Gambia tai matkustaa pidemmälle, pitkäaikaisvuokran varaaminen on helppoa. Syötä matkapäivämäärät sekä nouto-/palautustoimipiste, ja me löydämme sinulle edullisia pitkäaikaisvuokratarjouksia.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Gambia

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Gambia?

Tutustu toimipisteisiimme kohdemaassa Gambia

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin kohdemaassa Gambia

Näytä lisää