Autonvuokraus
Banjul Lentoasema
Piilota
Gambia // Banjul // Banjul Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Banjul Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Yundum
  220 Banjul GM +220-7575921
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BJL
Aukioloajat
ma. - su.08:30 - 21:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Banjulin lentokentällä

Aloita matkasi Gambiaan hankkimalla vuokra-auto kätevästi Banjulin lentokentän Sixt Autovuokraamosta. Valikoimastamme löydät juuri sinun matkallesi sopivan vuokra-auton, tarvitsitpa näppärän henkilöauton, suuremmallekin seurueelle sopivan farmariauton tai luotettavan maasturin, johon mahtuu myös reilusti matkatavaroita. Sixtin vuokra-autolla kuljet Gambiassa kätevästi paikasta toiseen ja tutustut Banjuliin ja sen ympäristöön juuri sinun matkaasi sopivaan tahtiin. Huomioithan, että Sixt ei voi taata tiettyä automallia, ainoastaan varatun autokategorian. Lisäpalveluvalikoimastamme löytyvä kuljettajapalvelu tekee matkastasi vieläkin huolettomamman ja perheen pienimmille on myös mahdollista vuokrata turvaistuin, joita löytyy eri ikäisille. Autonvuokraukseen Banjulin lentoaseman toimipisteestämme sisältyy kolmannen osapuolen vastuuvakuutus, mutta esimerkiksi kolariturva on mahdollista lisätä varaukseen.

Autonvuokraus Banjulin lentokentällä

Banjulin lentokenttä, lyhennettynä BJL, sijaitsee noin 30 kilometrin päässä samannimisestä kaupungista ja autonvuokraus onkin kätevä tapa aloittaa matkasi Banjuliin. Tarjoamme Meet & Greet -palvelun lentokentällä, jolloin löydät meidät helposti lentokentän uloskäynniltä, jossa Sixt Autovuokraamon henkilökunta on vastassa sinua. Vuokra-auton varaus on helppo hoitaa jo ennen matkan alkua verkkosivuiltamme, jolloin me ja vuokra-autosi ovat odottamassa sinua heti Banjulin lentokentälle saavuttuasi. Vuokra-auton nouto ja palautus onnistuu helposti ympäri vuorokauden, minkä ansiosta voit suunnitella matkasi oman aikataulusi mukaan.

Koe eksoottinen Banjul Sixtin vuokra-autolla

Gambian länsiosassa, aivan Atlantin rannalla sijaitseva maan pääkaupunki Banjul on maan kolmanneksi suurin kaupunki sekä maan taloudellinen ja hallinnollinen keskus. Britit perustivat kaupungin alun perin kauppapaikaksi edistämään orjakaupan lakkauttamista 1800-luvun alussa. Vielä 1910-luvulle asti kaupunki oli nimeltään Bathurst. Lämpötila trooppisessa Banjulissa hellii lämmöstä nauttivia, päivälämpötilan pysytellessä yleisesti 30 asteen molemmin puolin ja laskien öisin vain kylmimpinä kuukausina alle 15 lämpöasteen. Atlantin rannat sopivat auringonpalvontaan, mutta kaupungissa riittää myös nähtävää. Luonnossa liikkumisesta nauttivien on helppo lähteä tutustumaan esimerkiksi River Gambian kansallispuistoon tai Bijilo Forest Parkiin. Kulttuurin ystäville kaupungista löytyy Gambian kansallismuseo, useita moskeijoita sekä muutama katolinen katedraali. Näkemisen arvoisia ovat myös vuoden 1994 vallankaappauksen kunniaksi rakennettu Arch 22 sekä Albert Market -kauppakatu. Banjulissa ja sen lähialueiden nähtävyyksiin on helppo tutustua Sixtin vuokra-autolla, joka tuo matkaan miellyttävää joustavuutta ja vapautta. Sixt Autovuokraamosta Banjulin lentokentältä saat avaimet onnistuneeseen matkaan!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:30 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Banjul Lentoasema BJL Yundum 220 Banjul 13.343985, -16.652049 +220-7575921

Sixt-toimipiste Banjul Lentoasema BJL

Yundum
220 Banjul
 
Puhelinnro +220-7575921

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service