Autonvuokraus
Serekunda
Piilota
Gambia // Serekunda
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Serekunda

Gambian monipuoliset nähtävyydet ovat näppärästi ulottuvillasi, kun aloitat matkasi Sixt Autovuokraamo Serekundasta. Autonvuokraus Serekundassa tarjoaa miellyttävän alun matkallesi, olitpa sitten ensimmäistä kertaa Gambiassa tai jo kokenut Länsi-Afrikassa matkustelija. Vuokra-automme Serekundassa tarjoavat viihtyisiä ajokilometrejä monen kokoisille seurueille. Kaupunkiajoon, pariskunnille tai yksin matkaaville näppärä valinta on esimerkiksi kompakti ja taloudellinen henkilöauto, jolla mahdut mainiosti puikkelehtimaan Serekundan pienillä ja vilkasliikenteisemmilläkin kaduilla. Onko aikeissasi matkustaa lähiseutujen monipuolisia luontokohteita katsomaan? Tilavan maasturin tai farmariauton kyydissä sinä ja seurueesi taitatte pidemmätkin matkat jouhevasti.

 
 • Serekunda Bijilo

  Sixt Autonvuokraus
  Senegambia Highway
  220 Serekunda

  ma. - la.08:30 - 13:30
   15:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Serekundasta vuokra-autot makusi mukaan

Vuokra-auton varaus Sixt Serekundan kautta on joustavaa, sillä kauttamme voit halutessasi vuokrata ajoneuvosi Serekundan-matkasi ajaksi jo hyvissä ajoin ennen kaupunkiin saapumistasi. Sixtin laadukkailla ja ilmastoiduilla vuokra-autoilla Serekundassa matkustaminen on viihtyisää vuodenajasta riippumatta. Matkasi viimeistelyyn tarjoamme lisäpalveluita, jotka tekevät autonvuokrauksestasi Serekundassa entistäkin yksilöllisemmän. Mikäli paikallinen liikennekulttuuri mietityttää ja tahdot varmistua siitä, että löydät perille toivomiisi kohteisiin rennosti ja ilman karttojen selailua, voit halutessasi valita lisäpalveluista käyttöösi luotettavan kuljettajapalvelumme. Paikallisen kuskin kyydissä pääset määränpäähäsi vaivattomasti, ja voit itse keskittyä ajamisen sijasta Serekundan ja sen lähialueiden maisemien ihasteluun. Pyydämme ystävällisesti ottamaan huomioon varausta tehdessäsi, että lopullinen vuokra-autosi malli ja merkki voivat poiketa esimerkin ajoneuvotiedoista, sillä Sixt voi taata tietyn ajoneuvokategorian, mutta ei lopullista vuokra-auton mallia.

Vuokra-autolla koet Serekundan monipuoliset matkakohteet

Atlantin rannikon tuntumassa sijaitseva viihtyisä Serekunda tarjoaa monipuolisen ja rennon alun tutustumisretkellesi Gambiaan. Autonvuokraus Serekundasta on vaivaton keino päästä tutustumaan niin pitkiin ja aurinkoisiin hiekkarantoihin, paikalliseen golf-tarjontaan kuin vehreisiin ja vilvoittaviin luontokohteisiinkin. Erikoisempia elämyksiä tavoittelevalle tutustumisen arvoinen matkakohde on esimerkiksi hieman kaupungin ulkopuolella sijaitseva Kachikallyn krokotiiliallas, jossa niin turistit kuin paikallisetkin pääsevät ihastelemaan kiehtovia krokotiileja ja niiden elämää lähietäisyydeltä. Myös puolen tunnin ajomatkan päähän sijoittuva pääkaupunki Banjul on mielenkiintoinen kohde vaikkapa kokonaista päiväretkeä varten. Sixt Autovuokraamo Serekundan henkilökunta on valmiina auttamaan sinua kaikissa vuokra-autoasi koskevissa kysymyksissä, joten ethän epäröi ottaa tarvittaessa yhteyttä meihin.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service