Autonvuokraus
Serekunda Bijilo
Piilota
Gambia // Serekunda // Serekunda Bijilo
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Serekunda Bijilo: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Senegambia Highway
  220 Serekunda GM +220-7575921
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: BJLW01
Aukioloajat
ma. - la.08:30 - 13:30
 15:00 - 18:00
 
 

Matkusta Serekundassa Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta Serekunda Bijilossa onnistuu kätevästi ja edullisesti. Sixt Autovuokraamo sijaitsee kätevästi Senegambia Highwayn varrella, noin 15 minuutin ajomatkan päässä Serekundan taajaman keskustasta. Serekundassa ja Gambiassa on helppo liikkua vuokra-autolla ja toimipisteestämme on kätevä jatkaa matkaa muualle maahan. Sixtin vuokra-autolla tutustut kätevästi Serekundan taajamaan ja sen lähialueisiin ja voit matkustaa juuri itsellesi sopivaan tahtiin ja saada matkastasi enemmän irti. Serekunda Bijilon toimipisteemme sijaitsee aivan rannan tuntumassa, Bijilon kaupunginosassa lähellä rannan hotelleja. Lisäksi vuokra-auton nouto ja palautus onnistuu kätevästi vuorokauden ympäri, minkä ansiosta voit suunnitella matkasi aikataulun juuri sinulle sopivaksi.

Tutustu Gambiaan Sixtin vuokra-autolla

Serekunda Bijilon toimipisteestämme löydät juuri sinun matkaasi sopivan automallin ja lisäpalvelut, olitpa matkalla lomalla tai työn puolesta. Valikoimastamme löytyvät niin taloudelliset henkilöautot, luotettavat ja tilavat farmarit, joihin mahtuu myös reippaasti matkatavaroita, tai vaativaankin maastoon sopivat maasturit. Huomioithan, että Sixt ei voi taata tiettyä automallia, ainoastaan varaamasi autokategorian. Lisäpalveluvalikoimastamme löytyvä kuljettajapalvelu tekee matkastasi vieläkin vaivattomamman ja huolettomamman, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia suunnistamisesta, vaan voit vain nauttia matkastasi. Lisäksi perheen pienimmille löytyy lisäpalveluistamme eri ikäisille lapsille sopivia turvaistuimia. Autonvuokraukseen sisältyy kolmannen osapuolen vastuuvakuutus sekä kolariturva, joilla saat lisäturvaa matkaasi.

Autonvuokraus Serekunda Bijilon toimipisteestämme onnistuu helposti vaikka jo ennen matkaa joko puhelimitse tai verkkosivuiltamme, josta löydät myös koko valikoimamme vuokra-autoja ja lisäpalveluita. Voit myös aina kääntyä osaavan ja ammattitaitoisen henkilökuntamme puoleen, mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme. Olemme valmiina auttamaan, jotta saisit käyttöösi juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton ja lisäpalvelut, joilla teet matkastasi Serekundaan vieläkin onnistuneemman. Ota siis allesi Sixtin vuokra-auto ja saat matkastasi Gambiaan enemmän irti edullisesti ja vaivattomasti!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - la.08:30 - 13:30
 15:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Serekunda Bijilo BJLW01 Senegambia Highway 220 Serekunda 13.422445, -16.732204 +220-7575921

Sixt-toimipiste Serekunda Bijilo BJLW01

Senegambia Highway
220 Serekunda
 
Puhelinnro +220-7575921

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service