Autonvuokraus
Grenada
Piilota
Grenada
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Grenada: Sixt Autovuokraamo

Sixtin autonvuokraus Grenadalla

Upea Grenadan saari sijaitsee Karibialla. Se on kooltaan niin pieni, että saaren pääsee kiertämään läpikotaisin vuokra-autolla. Autonvuokraus Grenadalla onnistuu Sixtin avulla. Meidän toimipisteemme voit löytää St. Georgesilta Maurice Bishopin lentoasemalta. Siellä autonvuokraus sujuu näppärästi, kun olet varannut auton ennakkoon. Autovalikoimastamme löytyy tavallisia henkilöautoja, farmareita ja maastureita. Meiltä voit noutaa autosi ympäri vuorokauden. Voit siis olla varma, että saat auton, vaikka lentosi saapuisi keskellä yötä. Varaa myös erilaiset lisätarvikkeet, joihin kuuluvat esimerkiksi lastenistuin ja navigaattori. Paljon ajavat haluavat liittää vuokraansa rajoittamattomat kilometrit, jolloin ei tarvitse kantaa huolta ylimääräisistä kuluista. Huomioi kuitenkin varatessasi, että emme voi luvata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton luokan.

Karibialainen ajokulttuuri on rentoa

Karibialla ajamiseen suhtaudutaan rennosti, jolloin liikennekin sujuu hyvin. Eniten ongelmia suomalaisille tuottaa taatusti vasemmanpuoleinen liikenne, jonka kanssa saattaa joutua pähkäilemään useammankin päivän ajan. Vaikka tiet ovat yleisesti ottaen hyvässä kunnossa, ei nopeusrajoituksia ole kuitenkaan monesti ilmoitettu missään. Mene siis muun liikenteen mukana näissä tapauksissa ja käytä omaa harkintaasi. Tärkein liikennesääntö saarella taitaakin olla turvavyön käyttö. Muista vaatia sitä myös muilta autossa matkustavilta. Kun sinäkin otat rennon asenteen, pärjäät liikenteessä takuulla hyvin. Tällä saarella tuntuu kuin liikennesääntöjä ei aina olisi. Ole siis maltillinen ja ajaminen sujuu taatusti hyvin.

Autonvuokraus Grenadalla - koe pala Karibiaa

Sixtin autovuokraamo Grenadalla tarjoaa turisteille niin edullisia kaupunkiautoja kuin maastureita, joilla pääsee liikkumaan kätevästi huonoillakin teillä. Autovuokraamomme Grenadalla Maurice Bishopin lentoasemalla on loistava valinta silloin, kun sinä haluat aloittaa lomasi välittömästi. Grenada, kuten muutkin Karibian kohteet, tunnetaan parhaiten upeista hienohiekkaisista rannoistaan ja trooppisen lämpimästä ilmastostaan. Paikalliset ihmiset ovat ystävällisiä ja vieraanvaraisia. Grenadalla voi harrastaa monenlaisia vesiurheilulajeja, kuten vaikkapa sukellusta ja snorklaamista. Voit myös tehdä päiväretkiä ympäristöön vuokra-autolla. Grenadan pääkaupunki on St. George's. Se sijaitsee pääsaarella ja on suosituin kohde turistien keskuudessa. Pääsaaren lisäksi on kaksi pienempää saarta, mutta niille ei juurikaan ole asutusta. Pääsaarelta löytyy paljon nähtävää ja tekemistä kaikenikäisille. Siellä voi tutustua historiallisiin linnoituksiin, uida järvissä, käydä katsomassa vesiputouksia tai vierailla vaikkapa maustetarhalla. Voit myös tutustua siihen, miten rommia valmistetaan. Vaeltamisesta innostuneet lähtevät mielellään valloittamaan Mt. Qua Quaa. Se on koko saaren korkein vuori. Korkeutta Mt. Qua Qualla on 840 metriä.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service