Autonvuokraus
St. George's
Piilota
Grenada // St. George's
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa St. George's

Jos matkaat St. Georgesin upeisiin maisemiin Grenadassa ja haluat tutustua kohteeseen sujuvimmin, käänny puoleemme Sixtin Autovuokraamossa ja autamme sinua mielellämme. Laajasta autovalikoimastamme saat vuokrattua henkilöauton tai farmarin tai vaikkapa maasturin käyttöösi ja autokalustomme vuokra-autot ovat aina merkkiensä viimeisimpiä malleja. Autonvuokraus kauttamme on sujuvaa ja näppärää ja voit luottaa ajoneuvojemme luotettavuuteen ja turvallisuuteen St George'sin matkallasi. Me Sixtillä haluamme auttaa sinua tekemään lomastasi parhaan mahdollisen!

 
 • Maurice Bishop Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Point Salines Int. Airport
  . St. George

  ma. - su.08:30 - 22:00
  Juhlapyhä08:30 - 22:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Kuule Karibian tuulet Sixtin vuokra-auton ratissa St. George'sissa

Meillä Sixtillä tyytyväisyytesi on tärkeää, joten haluamme tarjota sinulle upeita lisäpalveluja tekemään matkastasi vielä sujuvamman ja unohtumattomamman. Voit varata palvelut jo etukäteen kattavilla nettisivuillamme tai paikan päällä Sixt Autovuokraamossamme St. George'sissa. Jos olet matkustamassa perheesi kanssa ja tarvitset joko lastenistuimen tai lisäkuljettajan levätäksesi ajovuorosta, saat varattua molemmat palvelut meiltä. GPS-navigaattori johdattaa sinut perille ja taloudellisella henkilöautolla madallat kustannuksia. Saat kätevästi varattua ajoneuvon kategorian Sixtiltä, mutta vuokra-auton merkki ja malli varmistuvat saavuttuasi St. George'siin riippuen paikallisesta valikoimastamme. Panostamme ystävälliseen asiakaspalveluun, joten käänny reippaasti puoleemme, jos jokin askarruttaa!

Autonvuokraus on paras tapa tutustus St. George'siin

St. George's on Karibianmerellä sijaitsevan pienen saarivaltion, Grenadan, pääkaupunki. Vanha tulivuoren kraatteri ympäröi kaupunkia, joka on muodoltaan hevosenkengän muotoinen. St. George's on turistien suosima kohde ja Karibian-risteilyalusten pysähtymispaikka, minkä lisäksi se on tunnettu myös mausteistaan, kuten muskottipähkinästä, vaniljasta ja inkivääristä. Elokuussa kaupungissa on karnevaali, jossa juhlitaan vapautumista orjuudesta yltäkylläisesti värikkäillä kulkueilla, musiikilla ja hyvällä ruoalla. Muita tutkimisen arvoisia kohteita ovat muun muassa House of Chocolate, minimuseo-putiikki, josta voi ostaa herkullista suklaata, sekä hätkähdyttävät vedenalaiset maisemat sukeltamisesta ja snorklaamisesta kiinnostuneille.

Jos haluat saada kaiken parhaan irti lomastasi, on autonvuokraus St. George'sissa ehdottomasti suositeltavaa. Hurista ottamaan aurinkoa Grande Ansen rannalla, käy ihastumassa Grand Etangin järveen ja kansallispuistoon tai lumoudu Annandalen putouksista. Sixt auttaa sinut matkaan, jotta voit uppoutua tutkimaan tämän upean saaren kauneutta ja unohtumattomia elämyksiä!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service